Viorica Dăncilă, critici la adresa lui Klaus Iohannis: Ne priveşte cu aroganţa sa specifică
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, l-a criticat din nou pe şeful statului, Klaus Iohannis, despre care a declarat că este arogant. 

"Cu aroganţa lui specifică, se uită la noi ca şi cum am fi datori să îl susţinem în tot ceea ce face, să îl susţinem să aibă mai multe vacanţe, să ne critice mai mult în afara graniţelor ţării, să se plimbe mai mult cu avioanele private, să aibă mai multe week-end uri, să stea mai mult pe acasă. Un preşedinte care ar trebui să lucreze 24 din 24, el la ora 18,00 îşi face somnul de frumuseţe. Un preşedinte care ar trebui să lucreze şapte zile din şapte nu lucrează sâmbăta şi duminica pentru că este în vacanţă", a afirmat Dăncilă.

De asemenea, liderul social- democrat a spus alegătorilor că de cinci ani România are 'un preşedinte care a adus ură şi dezbinare' şi 'pentru care oamenii au fost simple cifre'. 'Avem nevoie de un preşedinte care să îi reprezinte şi pe cei galbeni şi pe cei albaştri, să reprezinte România, să reprezinte tricolorul şi să o facă cu demnitate, aşa cum merită acest popor', a subliniat Viorica Dăncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel