Viorica Dăncilă: Când nu aţi mai putut nega beneficiul majorărilor, v-aţi legat de aspectul fizic
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă le-a transmis miercuri iniţiatorilor moţiunii de cenzură că, atunci când nu au mai putut nega beneficiul majorărilor de pensii şi salarii, s-au legat 'de aspectul fizic, de coafura sau de ţinuta adversarilor politici'.

'Când nu mai puteţi combate măsurile bune ale Guvernului, atacaţi, într-o măsură primitivă, începând de la îndemnurile rudimentare de a lua parul ca să-i loviţi pe adversari, până la gesturile obscene făcute în Parlamentul României. Când nu aţi mai putut nega beneficiul majorărilor de pensii şi salarii, v-aţi legat de aspectul fizic, de coafura sau de ţinuta adversarilor politici', a declarat Dăncilă, în plenul Parlamentului, la dezbaterea moţiunii de cenzură intitulate 'Demiterea Guvernului Dragnea - Dăncilă, o urgenţă naţională!', iniţiată de Opoziţie.

Prim-ministrul a opinat că reprezentanţii Opoziţiei au rămas 'prizonierii politicii conflictuale', fără să realizeze că românii 's-au săturat de scandal şi detestă certurile' din politica românească. Ea şi-a exprimat credinţa în inteligenţa poporului, 'care a dovedit în nenumărate rânduri că nu se lasă păcălit de manipulări' şi că este capabil să discearnă adevărul. 'Când în anul 2020 se va termina acest mandat, românii vor trage linia şi, cu înţelepciunea care îi caracterizează, vor surprinde în mod corect esenţa lucrurilor, atunci când vor merge la vot. Ecuaţia va fi cât se poate de simplă. Dumneavoastră aţi tăiat, noi am majorat pensiile şi salariile. Dumneavoastră aţi închis, noi am redeschis şi am construit şcoli şi spitale. Dvs aţi crescut, noi am redus şi am eliminat taxele. Dvs aţi înregistrat cel mai ridicat şomaj, noi cel mai scăzut. Dvs aţi desfiinţat, noi am creat sute de locuri de muncă. Dvs aţi generat una dintre cele mai mari scăderi, noi - una dintre cele mai mari creşteri economice din Uniunea Europeană', a spus ea.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel