Apa Nova. Violeta Romanescu, prezentatoarea România TV, probleme cu pielea: Este panică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Violeta Romanescu
Violeta Romanescu
Prezentatoarea România TV, Violeta Romanescu, care locuiește într-unul din sectoarele care au probleme cu apa, a mărturisit că a început să aibă probleme cu pielea.

"'Situația este destul de dificilă. În sectorul 6 este panică pentru că apa are de câteva zile un miros insuportabil. Am auzit-o și pe doamna ministru, l-am auzit și pe domnul de la ApaNova, sunt declarații contradictorii, însă apa nu miroase a clor. Miroase a orice altceva, a iod, soda. În ultimele trei zile am remarcat că mă mănâncă pielea. Mirosul apei este insuportabil.  Nu poți folosi apa nici măcar să îți faci un ceai, apa miroase în continuare insuportabil. Te speli pe mâini cu săpun și miroși la fel. La mine, în sectorul 6, problema este de cel puțin trei săptămâni.

Mi se pare inadmisibil ca autoritățile să nu se pună la masă și să discute. 

Sunt pur obiectivă, nu am de ce să mint. Putem să facem o probă. Pot să vin cu apă de la mine de acasă și să facem teste.

De cel puțin trei săptămâni, la noi, pa miroase insuportabil, dar nu a clor, miroase a orice, dar repet, nu a clor. Poate aude și Apa Nova., a declarat Violeta Romanescu, în direct, din propria locuință, în emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV.

Vezi și: Violeta Romanescu, surpriză totală: Da, e ruda mea. Din cauza salariilor din România...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel