Violeta Alexandru, mesaj DIRECT pentru toţi contestatarii Guvernului. "Le spun tuturor..."
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, le-a transmis un mesaj direct tuturor celor care contestă activitatea Guvernului Orban. 

"Pentru toate măsurile implementate de Ministerul Muncii în această perioadă, pentru absolut toate, am petrecut zeci și poate chiar mai multe ore de consultare. Știu că deciziile trebuie asumate, uneori aceste decizii nu mulțumesc pe toată lumea dar am convingerea că s-a văzut disponibilitatea de preluare a sugestiilor. De aceea, tuturor celor care spun că acest Guvern ia decizii în mod netransparent, le spun că sunt bineveniți să vadă cum încercăm să acomodăm propuneri diametral opuse, uneori venite din aceeași confederație sindicală sau din același patronat. Da, presupune un efort acest proces de consultare și contează mult disponibilitatea de a asculta cu adevărat dar, adevărul este că multe idei vin de la oamenii de bună credință care vor să ajute și să contruiască.

Pregătim noi măsuri de sprijin pentru salariați și angajatori, inclusiv pentru zilieri și pentru cei care au lucrat în regim de telemuncă. Am fost receptivi la toate sugestiile venite, la toate ideile bune.

Un mandat plin, în condiții excepționale. Guvernul liberal a fost lângă români, nu a întors spatele. O să ieșim la lumină, împreună. Pentru că avem încredere unii în alții și luăm deciziile corecte.", a scris Violeta Alexandru pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel