Violeta Alexandru a stârnit hohote de râs la România TV. Neamțu: Mă bucur că mă atingeți tandru/ Chirieac: Doamna Ruse, nu am fost aici!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Violeta Alexandru
Violeta Alexandru
Daniel Suciu, Bogdan Chirieac și Mihail Neamțu s-au amuzat în direct, la România TV, în emisiunea lui Lili Ruse  pe baza discuțiilor pornite de la... Violeta Alexandru.

Întregul moment a pornit de la Mihail Neamțu, purtător de cuvânt al PMP, care a afirmat că Ioana Constantin ar trebui să ajungă ministru deoarece este cel mai competent om din Ministerul Muncii. Eu vorbesc în calitate de membru PMP.

Lili Ruse: Aualeu, așa vorbiți de doamna Violeta Alexandru? Aaa, deci e cel mai competent membru PMP din Ministerul Muncii. Am înțeles.

Mihail Neamțu: Mă bucur că mă atingeți așa tandru și vreau să vă întreb: Nu credeți că aveți o răspundere pentru faptul că...?

Bogdan Chirieac: Doamna Ruse, eu nu am fost aici!

Mihail Neamțu: Eu nu știu, chiar sunt amuzant?

Bogdan Chirieac: Sunteți! Doamna Ruse, până acum, tandrețe nu ați avut în emisiune. Ați avut multe lucruri în emisiune, numai tandrețe nu!

"Încet, ardelenește, fără contacte tactile"

Mihail Neamțu: Excepțional, înseamnă că suntem generatori de optimism. Întrebarea mea, sincer, nu vă preocupă faptul că România e pe o traiectorie care înseamnă în primul rând subdezvoltare, blocaj, câtă vreme structura de cheltuieli a aparatului bugetar pe care l-ați lărgit, ați făcut imposibilă investiția pe termen mediu și lung în proiecte de transporturi și infrastructură... Nu vi se pare că România, față de Polonia, de Ungaria, arată foarte prost?

Lili Ruse: Cum am ajuns la această discuție?

Daniel Suciu: Domnu Neamțu, încet, ardelenește, fără contacte tactile. Vreau să revin să spun că acești un milion de pensionari există.

Bogdan Chirieac: Mie nu-mi iese nici pe degete.

Lili Ruse: Terminați vă rog cu degetele și cu contactele tactile, vă rog!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel