Violator în serie din Corfu, condamnat la închisoare. Cine este cel supranumit "bestia din Kavos" și ce le-a făcut turistelor
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Violator în serie din Corfu, condamnat la închisoare. Cine este cel supranumit "bestia din Kavos" / Foto: Pixabay
Violator în serie din Corfu, condamnat la închisoare. Cine este cel supranumit "bestia din Kavos" / Foto: Pixabay
Un bărbat din Corfu, Grecia, a fost condamnat la închisoare după ce ar fi violat mai multe turiste.

Dimitris Aspiotis, supranumit și "bestia din Kavos" a fost găsit vinovat de violul unei femei străine și a fost condamnat la un total de 20 de ani de închisoare pentru acuzațiile de viol, vătămare corporală gravă și încălcare a condiționării, scrie Enimerosi.ro

Înainte de 2012 el a fost găsit vinovat de violul a șase femei și a fost condamnat la un total de 53 de ani de închisoare. Cu toate acestea, în beneficiul legii 4322/2015, cunoscută în Grecia drept „legea Paraskevopoulos”, el a a stat doar cinci ani în pușcărie și a fost eliberat în 2019.

Sute de polițiști s-au chinuit să-l prindă

În mai 2020, el a fost implicat din nou în dispariția unei femei de 34 de ani, care, când a fost găsită, a susținut că a fost răpită și violată în mod repetat de bărbat. Polițiștii l-au căutat mai mult timp și în cele din urmă l-au localizat în fundul unei râpe adânci din Gremna, Ai Gordis, Paleohori. Acesta ar fi fugit de oamenii legii și ar fi căzut de pe o stâncă. Acest lucru s-a întâmplat în luna mai.

„Arestarea sa a fost precedată de câteva zile de investigații ale poliției, care au implicat peste 100 de ofițeri de poliție în zona mai mare a Lefkimmi și au fost utilizate toate mijloacele tehnice necesare. OPKE, câini de poliție, precum și bărbați ai departamentului de poliție Lefkimmi, pentru a-l localiza și a-l aresta. Se subliniază că făptuitorul la vederea polițiștilor, care erau staționați în zona împădurită din Paleochori, Lefkimmi, a fugit și a sărit dintr-un punct abrupt, în urma căruia a fost rănit la membre și la coloana vertebrală", a declarat atunci directorul poliției din Corfu, Giannouli Mattheou, pentru The Independent.

El a fost reținut, iar apoi prezentat în fața instanței. Acum, judecătorii au decis că acesta va sta după gratii timp de 20 de ani.

Victimă a violatorului, declarație tulburătoare

Stewardesa britanică Kayleigh Morgan, care a fost victimă a violatorului în serie și a renunțat la anonimat pentru a face campanie împotriva eliberării lui Aspiotis, a declarat pentru The Sun: „Sper că va rămâne închis pentru tot restul vieții sale. Este timpul ca autoritățile elene să arunce cheia. Am avertizat că va lovi din nou și mi s-a dat dreptate. Mă bucur că a fost prins înainte ca viața unei alte femei să fie distrusă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel