Vinul fiert cu scorțișoară, o băutură delicioasă, dar periculoasă. Cinci efecte adverse
Vinul fiert cu scorțișoară este o băutură delicioasă, care ne încălzește pe timp de iarnă. Însă, pe cât este de gustoasă, pe atât de dăunătoare poate fi pentru sănătate.
Deoarece vinul fiert este făcut cu o cantitate mare de zahăr, poate duce la creșterea în greutate.
Cel mai utilizat vin fiert este cel roșu. Potrivit medicului Marina Grigore, specialist în apifitoterapie, persoanele care prezintă un nivel ridicat de trigliceride, cei care suferă de migrene, persoanele care încearcă să slăbească şi femeile gravide nu trebuie să consume vin roșu.
“Vinul conţine de asemenea, calorii goale, care pot duce la creşterea în greutate. Consumul excesiv de alcool este asociat cu efecte negative asupra sănătăţii, ce includ creşterea riscului de cancer, boli hepatice, amplificarea presiunii sangvine, insuficienţă cardiaacă şi dependenţă”, explică Marina Grigore.
Cinci efecte adverse al consumului de vin fiert cu scorțișoară
1. Te îmbată mai repede
Băuturile calde sunt absorbite foarte rapid de corpul uman, se duc repede din stomac în intestine şi de acolo trec direct în sânge.
2. Te îngrașă
Te poți trezi cu kilograme în plus, din cauza zahărului pus în vinul fiert. Mai multe detalii găsiți pe DC MEDICAL.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News