Vîntu: Discuţia în care îl ameninţ pe Ghiţă, înregistrată special pentru Blejnar
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sorin Ovidiu Vântu
Sorin Ovidiu Vântu

Sorin Ovidiu Vîntu a declarat la instanţă, că discuţia în care l-a ameninţat şi înjurat pe Sebastian Ghiţă a fost înregistrată special pentru a-i demonstra lui Sebastian Blejnar relaţia lor de duşmănie şi că în timpul acelei convorbiri s-au amuzat amândoi.

Vîntu a spus la Judecătoria Sectorului 5 că Ghiţă i-a cerut să se întâlnească pentru a-i vorbi despre situaţia tensionată generată de campania dusă contra lui Sebastian Blejnar, şeful ANAF, informează Mediafax.

În aceste condiţii, Vîntu i-ar fi sugerat lui Ghiţă să-i transmită lui Blejnar că el este la originea acelei campanii şi au căzut de acord să înregistreze o discuţie în termeni duri între ei pentru a susţine această ipoteză în faţa şefului ANAF.

În acest context a avut loc discuţia de la Pucheni, din 2 aprilie, a susţinut Vîntu la instanţă. "L-am ameninţat cu moartea, i-am spus că-l împuşc, l-am înjurat, l-am făcut hoţ, încercând să pară cât mai credibilă discuţia. Ghiţă avea tehnica la el cu acordul meu", a spus Vîntu, care a adăugat că ulterior a aflat că acea înregistrare a fost făcută cu ştiinţa Parchetului, a SRI şi a Judecătoriei Sectorului 5.

"Ne-am amuzat amândoi", a conchis Sorin Ovidiu Vîntu în faţa instanţei care a decis cercetarea lui în libertate pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel