Pițurcă a găsit vinovații pentru înfrângerea cu Turcia
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Selecționerul Victor Pițurcă s-a declarat dezamăgit de mai mulți jucători după înfrângerea de marți seara, împotriva Turciei: Chiricheş, Pintilii,

Greșeli individuale

"S-a greşit mult, e clar! Chiricheş a greşit la primul gol, al lui Burak. Pintilii a jucat mai prost decât o face de obicei, din cauza oboselii. La fel şi Hoban: a dat multe pase la adversar. Aşteptam foarte multe de la Adi Popa, dar se pare că l-a depăşit miza jocului. Nu înţeleg de ce, el este obişnuit cu astfel de meciuri. Nu înţeleg de ce Maxim a ales nişte pase complicate, cu călcâiul. Eram conduşi şi nu era timpul pentru aşa ceva", a declarat antrenorul naționalei, citat de gsp.

Lipsă de inspirație

"Am greşit că am băgat în teren jucători care au evoluat şi în meciul cu Ungaria şi acum au dat semne de oboseală. Am stat până în ultimul moment să mă gândesc dacă să îl folosesc pe Marica. Am prevăzut că nu va putea evolua la intensitate maximă tot meciul şi aşa a fost. L-am schimbat la pauză. Iar s-a întâmplat să nu putem duce două meciuri, chiar dacă au fost la patru zile distanţă, la aceeaşi intensitate. Mulţi jucători nu au fost pregătiţi fizic", a adăugat selecționerul.

Ghinion

"Ştiam că ne aşteaptă un meci greu şi aşa a fost. Păcat că am avut şi ghinion. Am primit un gol de o asemenea manieră în prima repriză şi e greu să întorci scorul cu Turcia. Am avut două bare, plus ocazia imensă a lui Goian, din ultimele minute. După ce s-au întâmplat toate astea, recunosc că şansele noastre sunt minime. În câteva zile am ajuns din favoriţi echipa cu şansa a treia. Asta e, suntem la mâna altor formaţii. Dar nu trebuie să uităm că atât Turcia, cât şi Ungaria vor avea meci împotriva Olandei, echipă care joacă mereu la victorie. Nu le va fi uşor, dar şi noi trebuie să ne câştigăm meciurile", a încheiat Victor Pițurcă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel