Villareal - Real Madrid. Zidane consideră că există o parte pozitivă în meciul Realului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Zinedine Zidane, antrenorul echipei Real Madrid, a precizat că egalul (2-2) făcut de madrileni în meciul din deplasare cu Villarreal, din etapa a 3-a a campionatului de fotbal al Spaniei, i-a lăsat totuşi o senzaţie pozitivă, pentru că echipa sa a ştiut să reacţioneze, informează AFP.

'În fotbal, greşelile pot apărea. Dar eu plec cu o senzaţie pozitivă. Lăsând la o parte primele 15 minute în care nu am fost în joc, am făcut totuşi un meci bun. Şi când încasezi două goluri, să revii în meci este totuşi important. Este un punct pozitiv. Iar la final, ne-am creat ocazii însă nu am reuşit să le concretizăm', a precizat tehnicianul francez.

'În concluzie, începând din minutul 15 şi în repriza a doua, am controlat meciul. Adversarul a avut şi el două ocazii şi a marcat de două ori. Sunt lucruri care se întâmplă şi trebuie să ne îmbunătăţim din punct de vedere defensiv. Punctul pozitiv, totuşi, este reacţia noastră. Şi important era să nu pierdem', a conchis Zidane. Atacantul galez Gareth Bale, de care Real Madrid a încercat să se despartă în această vară, a marcat ambele goluri ale echipei antrenate de Zinedine Zidane în meciul cu Villarreal, terminat la egalitate, 2-2, duminică, în deplasare.

Bale a egalat de două ori pentru Real, în min. 45+1 şi 86, dar nu a apucat finalul meciului pe teren, primind cartonaş roşu în min. (90+4). Gerard Moreno (12) şi Moi Gomez (74) au punctat pentru Submarinul Galben. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel