Vilă senzațională construită între trei castani
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 05 Martie 2015, 15:23
WhatsApp
Rezultat extraordinar al muncii depuse de o echipă de arhitecți care a avut de conceput o casă pe un teren abrupt străjuit de trei castani robuști. 

Proprietarii unui teren din Bratislava, Slovacia, nu tocmai facil pentru o construcție imobiliară, și-au dorit o locuință acolo, dar proiectul să nu altereze în niciun fel elementele naturale, inclusiv copacii.

În consecință, au fost contactați arhitecții de la Sebo Lichy, iar modul în care ei au răspuns provocării este uimitor, scrie archdaily.com

Partea din față a casei este susținută de piloni, iar persoanele aflate în interiorul locuinței se pot bucura de vederi panoramice uimitoare ale zonei înconjurătoare.

În schimb, partea din spate a casei pare că răsare din dealul din apropiere.

Un etaj al casei aparține părinților și cuprinde dormitor, baie și atelier. Casa mai dispune și de terase în aer liber, garaj, camere pentru copii cu băi proprii, spălătorie, dar și o sală de gimnatică.

De asemenea, există un living și o bucătărie, separat vizual de un șemineu. Ferestrele imense pot fi deschise pentru a permite ventilarea spațiului.

Construită între cei trei castani robuști aflați pe teren, casa concepută de cei de la Sebo Lichy creează celor care stau acolo sentimentul că trăiesc printre pomi, conexiunea cu natura fiind aproape tangibilă, deși construcția se află într-o zonă aproape de centrul orașului. 

Spectaculos: Vila Amanzi, arhitectură modernă într-un decor tropical

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?