Viktor Orban şi Fidesz, "putere MARE la nivel european". Renate Weber dă cărţile pe faţă: Vă dau în scris!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Renate Weber, Avocatul Poporului, a explicat în exclusivitate pentru DC NEWS care este influenţa Ungariei şi a Fidesz, partidul aflat la putere, la nivel european. 

"Jocurile politice care se fac la nivel european eu cred că sunt destul de evidente. Dacă ne uităm un pic mai mult la ce se întâmplă la nivelul Uniunii în perioada aceasta, în ceea ce priveşte relaţiile cu Ungaria, mai ales. Totuşi, eu am fost 12 ani în instituţia aia, Parlamentul European, şi chiar pot să vă spun cum se fac lucrurile. În mod categoric, oricât de mult ar ridica tonul şi ar arăta cu degetul către Viktor Orban, vă dau în scris că nu se vor atinge de Ungaria niciodată. 

Nu se vor atinge de Ungaria pentru că trebuie să îl ţină în continuare în braţe pe Orban. El este omul care le-a făcut treburile alea mai închise la culoare, mai gri-murdar. De aia Orban ştie sigur că indiferent ce face este lăsat în pace. Mă uitam ce putere avea delegaţia maghiară a Fidesz-ului în grupul popularilor europeni. Foarte mare putere şi foarte mare influenţă! Şi şi-a păstrat-o", a declarat Renate Weber în exclusivitate la DC NEWS. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel