Viktor Orban: Îi îndemn pe cetăţenii români să se prezinte la alegerile europarlamentare, să dorească să aibă o voce în acest domeniu
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Plic vot, urnă alegeri europarlamentare 2019
Plic vot, urnă alegeri europarlamentare 2019
Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat vineri, la Sânpaul, la inaugurarea celei mai moderne fabrici de nutreţuri combinate din Europa, realizată în urma unei investiţii româno-ungare de peste 15 milioane de euro, că îi îndeamnă pe cetăţenii români să se prezinte la alegerile europarlamentare şi astfel să dorească să aibă o voce la nivel european.

"Urmează alegeri foarte importante. Este foarte important şi punctul dumneavoastră de vedere în ceea ce se întâmplă şi din punctul de vedere al Ungariei nu este absolut indiferent pentru noi ce se întâmplă la Bruxelles. L-am auzit pe domnul preşedinte (al UDMR, n.r.) cum a vorbit despre acest lucru. Trebuie să alegem, dragă Hunor, şi nu numai în Ungaria, nu numai la Bruxelles, trebuie să trimitem reprezentanţi care să ne reprezinte interesele din România, din Ungaria, din Europa Centrală. Aş dori să îi îndemn pe cetăţenii români să se prezinte la alegerile europarlamentare, să dorească să aibă o voce în acest domeniu', a precizat Viktor Orban. 

În ultimele două zile, premierul Ungariei a avut mai multe mesaje către alegătorii români, prin care îi îndemna pe aceştia să se prezinte la vot şi să pună ştampila pe UDMR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel