Viitorul - FCSB Rezultat FINAL. Hagi a luat foc!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Viitorul - FCSB s-a jucat, sâmbătă, de la 20.45, la Ovidiu. Viitorul - FCSB : e voluţia scorului a fost LIVE pe dcnews.ro.

Viitorul - FCSB, Live Score

min. 90 + 3 FINAL de meci Viitorul - FCSB 2-2. 

REZUMATUL MECIULUI

Echipele FC Viitorul Constanţa şi FCSB au terminat la egalitate, 2-2 (2-1), într-o într-o partidă din cadrul etapei a şasea a play-off-ului Ligii I de fotbal, disputată sâmbătă seara la Ovidiu. FC Viitorul a dominat prima repriză a meciului, deschizând scorul prin Ionuţ Vînă, care l-a învins pe portarul oaspeţilor, Cristian Bălgrădean, cu un şut spectaculos de la aproximativ 25 m. Campioana en titre şi-a majorat avantajul în minutul 36, prin Cristian Gavra, care a introdus balonul în plasă din interiorul careului. FCSB a redus din handicap în finalul primei reprize, în urma autogolului portarului Valentin Cojocaru, iar apoi a restabilit egalitatea după pauză, prin Constantin Budescu, playmaker-ul roş-albaştrilor executând perfect o lovitură liberă, în minutul 56.

Partea secundă a întâlnirii a aparţinut bucureştenilor, care au irosit câteva bune ocazii de a marca, cea mai importantă dintre ele în minutul 69, când Filipe Teixeira a trimis balonul în bară.

În urma acestui rezultat, FCSB, liderul clasamentului, s-a distanţat la trei puncte de ocupanta locului secund, CFR Cluj, care va juca duminică, în deplasare, cu Poli Iaşi. 

3 minute de prelungire

min. 85 - Ezită Ghiţă şi Man îi fură balonul în careu dar se dezechilibrează de la efort şi faza se stinge deşi a cerut 11 metri

min. 83 - Cartonaş galben Planici

min. 82 - Şut Băluţă înşelător, dar mingea trece pe lângă poarta lui Bălgrădean

min. 77 - Schimbare Viitorul Iese Ţâru intră Hodorogea 

min. 74 - Concurs de ratări ale lui Budescu. Două în acelaşi minut, şuturile sale trecând mereu paralel cu poarta lui Cojocaru. Viitorul nu mai contează în atac

min. 72 - Schimbare FCSB iese Bălaşa intră Junior Morais
min. 71 - 
Schimbare Viitorul iese gavra intră tiberiu Căpuşă

min. 69 - Tănase trage în bara din lateral, aproximativ 3 metri, după un şut al lui Teixeira resping în lateral.

min. 66 - Bălaşa este lovit puternic într-un duel pentru minge. Nu se acordă nimic, însă stelistul este groggy. Îşi revine după 1 minut.

min. 63 -  Cartonaş GALBEN Pintiliii pentru un fault la Ianis Hagi

min. 58 -  Schimbare Viitorul Intră Casap, iese Măţan

min. 55 - Lovitură liberă FCSB de la 20 m central GOOOOOOOOOOOL Budescu. Viitorul - FCSB 2-2. Gică Hagi a luat foc, contestând lovitura liberaă, acordată uşor

min. 54 - teixeira şutează la poartă, mingea respinsă în picioarele lui Gnohere care nu reuşeşte să o controleze

min. 51 - Acţiune Budescu pe partea stângă, însă resping gazdele. După schimbări FCSB a preluat frâiele meciului

min. 45 - Începe repriza a doua

min. 45 - SCHIMBARE FCSB intră Gnohere în locul lui Alibec
min. 45 - SCHIMBARE FCSB
intră Teixeira în locul lui Ovidiu Popescu

PAUZĂ

min. 44 - GOOOOOOOOOOOOOL Viitorul - FCSB 2-1 Denis Man înscrie pentru FCSB, cu mare noroc

min. 43 - Budescu execută foarte bine o lovitură libera din poziţie preferată, dar portarul trimite în corner.

min. 41 - Ofensiva Viitorului este totală! Ganea centrează de pe stânga şi Cicâldău ratează singur cu portarul, lovind mingea cu capul, dar fără rezultat, din 4 metri. FCSB este la pământ.

min. 36 - GOOOOOOOOOOOL Viitorul - FCSB 2-0 Înscrie Gavra cu un şut bombă din centrul careului stelist, mingea poposind în poartă, în plasa laterală, Bălgrădean spectator.

min. 33 - Gafă a lui Bălgrădean care nu prinde o minge şi Cicâldău trage în bară, mingea apoi se scurge prin faţa porţii goale fără să margheze nimeni. Dominaţie totală Viitorul.

min. 32 - Cicâldău trage pe lângă poartă din 3 m, după ce mingea l-a depăşit pe Momcilovici. FCSB pare că nu se regăseşte, gazdele jucând cu mare uşurinţă.

min. 21 - Cartonaş galben Ţâru, după un fault la Tănase care se ducea singur câtre poarta Viitorului. Execută Budescu Corner.

min. 19 - GOOOOOOOOOOOL Viitorul - marchează Vână cu un şut din afara careului. Bălgrădean a rămas fără reacţie. Vână este la al treilea gol în campionat. Viitorul - FCSB 1-0

min. 18 - Acţiune de atac consitenţă şi prelungită a Viitorului, dar fără a ameninţa poarta lui Bălgrădean.

min. 11 - Fault la Ianis Hagi, la 20 de metri de poarta lui Bălgrădean. Şutează Ganea, cu pământul, direct în braţele portarului stelist.

min. 3 - Primul corner la poarta Viitorului. Slab executat.

min. 0 - Startul partidei


Viitorul - FCSB : Conform site-ului echipei lui Hagi, FCSB - Viitorul se joacă cu casa închisă, toate biletele fiind epuizate de câteva ore.

Echipa de start Viitorul:

Cojocaru - Mladen, Ţîru, Ghiţă, Ganea - Cicâldău, Băluţă, Vână - Măţan, Gavra, I. Hagi
Rezerve: Buzbuchi, De Nooijer, Casap, Hodorogea, Drăguş, Lopes, Căpuşă

Echipa de start a FCSB:

Bălgrădean – Benzar, Planic, Bălaşa, Momcilovic – Pintilii, Ov. Popescu – Man, Budescu, F. Tănase – Alibec
Rezerve: Vlad, Nedelcu, L. Filip, Gnohere, Morais, Coman, Teixeira

Viitorul - FCSB  este un meci în urma căruia dacă obţine un rezultat bun, echipa lui Hagi se poate gândi chiar şi la locul 3, ocupat în acest moment de Craiova.

Viitorul - FCSB : Momentan, Viitorul este pe 4 în play-off şi va încerca în această seară să îşi consolideze această poziţie, cu o victorie în faţa FCSB-ului.

Astra este la 6 puncte în spate, dar încă nu a jucat restanţa cu Poli Iaşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel