Viitorul-Dinamo. Neagoe: O umilință! Nu cred că voi mai trăi așa ceva. Îmi asum
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Eugen Neagoe. foto: @FCDinamoOfficial - FB
Eugen Neagoe. foto: @FCDinamoOfficial - FB
Dinamo a fost spulberată de Viitorul, 5-0 la Ovidiu, în prima etapa a noului sezon de Liga 1.

Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo a vorbit despre înfrângere. Contestat de fani încă din primul minut, Neagoe spune că își asumă rezultatul.

„Nu avem niciun alibi. Nu putem să vorbim despre absolut nimic. Într-adevăr a fost o rușine tot ce a fost pe teren în această seară. Încă din primul moment nu m-au dorit (n.r. suporterii). Din ce îmi aduc eu aminte, de doi ani Dinamo nu a intrat in play-off si eu am spus că voi face tot ce îmi stă în putință să ajungem acolo.

În seara asta am trăit o umilință. Nu credeam că voi trăi așa ceva. Nu m-am gândit la demisie. Este primul joc. Într-adevăr, am pierdut într-o manieră rușinoasă, dar eu sunt convins că lucrurile se vor îndrepta. Urmează un meci important și cu o victorie astfel vor sta lucrurile și moralul jucătorilor.

Nu a mers absolut nimic. A fost o rușine și îmi asum tot ce s-a întâmplat. Îi felicit pe cei de la Viitorul. Bravo lor, au meritat! Au avut atitudine și ambiție, ceea ce le-am cerut și eu jucătorilor mei. După golul doi, jucătorii nu au mai avut pic de încredere, au greșit toate mingile, nu au făcut marcaj, nu au făcut nimic. Viitorul a meritat victoria", a spus Eugen Neagoe, la TV Telekom Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel