Data publicării:

Viitorul criptomonedelor, vremuri interesante: 2031, moment de cotitură

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Cătălina Mărăcineanu, economist și astrolog, a făcut câteva precizări despre cele mai importante tranzite astrologice din perioada următoare. 

Cătălina Mărăcineanu a prezentat, la Astrosens, și astrograma „natală” a Bitcoin-ului: „Această monedă a fost lansată pe 3 ianuarie 2009. La ora 18.00 UTC. Însă nu se știe locația exactă. Majoritatea astrologilor ia în calcul Londra. Însă există astrologi, teorii din cadrul astrologiei financiare care susțin că o altă locație ar putea fi Washington DC. Eu am studiat ambele astrograme și tind să o iau în calcul astrograma din Washington DC."

Conform acestei astrograme, după cum veți vedea, avem următoarele aspecte: Soarele se afla în Capricorn, Luna în Berbec, Mercur în Vărsător, Marte în Capricorn. 

Întrebată despre viitorul criptomonedelor, Cătălina Mărăcineanu a precizat următoarele: „Ne așteaptă vremuri interesante. Criptomonedele sunt prin natura lor idei, nu au ceva tangibil în spate. Prin urmare, le putem asocia cu zodiile de aer. În 2026, Uranus, după ce își termină tranzitul în Taur, va intra în Gemeni. Deducem că tranzitul lui Uranus prin Gemeni va aduce revoluție, schimbări, modificări, și pe piața cripto.”

„Din punct de vedere astrologic, în 2031 va fi un moment de cotitură pentru Bitcoin. Dacă această monedă supraviețuiește până în 2031, va deveni o monedă de referință începând cu acel an”, a spus Cătălina Mărăcineanu.

Cu alte cuvinte, până în 2025-2026, statutul Bitcoin-ului este destul de instabil. 

 

Continuarea pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel