Vier Pfoten: Au fost încheiate nişte socoteli între USL şi PDL. Legea maidanezilor pentru suspendarea lui Băsescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
caini maidanezi bucuresti
caini maidanezi bucuresti

Kuki Bărbuceanu, coordonatorul asociaţiei Vier Pfoten, a declarat pentru DeCe News că adoptarea legii maidanezilor reprezintă o înţelegere politică între USL şi PDL pentru ca USL să racoleze oameni în vederea suspendării lui Traian Băsescu. Acesta susţine că legea în forma actuală nu va ajuta cetăţenii, ci va constitui doar o modalitate pentru primari să îşi facă campanie electorală pe tema exterminării câinilor maidanezi.

"Este incredibil ceea ce se întâmplă! S-au făcut nişte socoteli între USL şi PDL. USL a cedat pentru că mai are nevoie de oameni care să voteze la suspendarea preşedintelui. Această lege nu va ajuta la absolut nimic, vor încerca doar să câştige capital electoral", a declarat Kuki Bărbuceanu.

Reprezentantul Vier Pfoten susţine că în urmă cu câteva zile a discutat cu membrii ai PDL care nu ştiau prea multe detalii despre acest proiect. "Când au auzit adevărul s-au luat cu mâinile de cap. Noi mai sperăm totuşi ca preşedintele să nu promulge legea. Ştiu, îi cunosc antecedentele, dar au mai fost cazuri în care a recunoscut că a greşit", a mai declarat acesta.

"Noi vom ataca legea la Curtea Constituţională, vom sesiza Avocatul Poporului şi vom adresa o scrisoare deschisă preşedintelui. Este incredibil ce se întâmplă. Vom urma toate căile legale pentru a combate această lege", a mai spus Bărbuceanu.

Citeşte şi:

Soarta maidanezilor a fost decisă. Aceștia pot fi eutanasiaţi, a hotărât Camera Deputaţilor

Analiză Vier Pfoten: Eutanasierea unui singur câine costă 60 de euro, sterilizarea 20

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel