Viena a avut doi EROI neașteptați. Și-au riscat viața pentru o femeie și un om al legii
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Doi bărbați au intervenit în atacurile teroriste de pe 2 noiembrie din Viena, Austria, iar naționalitatea lor i-a surprins pe toți.

Conform publicației austriece Kurier, doi tineri turci au ajutat la recuperarea unei femei vârstnice și a unui polițist rănit de atacatorii din Viena. Pe numele lor Mikail Ozen și Recep Tayyip Gultekin, se știe despre ei că sunt sportivi, boxeri sau luptători MMA. Cei doi au făcut dezvăluirile în videoclipuri pe Instagram, iar unul dintre ei era acoperit de sânge.

Din nefericire, după contactarea lui Mikail Ozen, acesta a spus că un prieten de-ai săi a fost și el rănit în timpul scenelor teroriste din capitala Austriei, dar el și Recep Tayyip sunt nevătămați.

„O femeie în vârstă mergea spre locul faptei, pe jos. Când am văzut-o, am oprit-o și am coborât (n.r., din locuință). Am și luat-o și am dus-o într-o locație sigură”, a transmis Ozen, pentru Hurriyet. „Apoi, poliția a venit în stația de metrou din acele imagini. Am văzut că acolo s-a tras”.

La începutul atacului, s-a speculat că unul dintre teroriști vorbea turca în timpul scenelor de teroare. Acest lucru a fost infirmat odată ce s-a aflat că Ozen a fost cel care a vorbit în acele videoclipuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel