VIDEO viral. O tânără a sărit gardul la zoo și a început să se joace cu maimuțele. Director ZOO: Proastă și norocoasă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
VIDEO viral. O tânără a sărit gardul la zoo / Foto: Pixabay
VIDEO viral. O tânără a sărit gardul la zoo / Foto: Pixabay
O tânără a sărit gardul la zoo și a început să se joace cu maimuțele. Imaginile cu ea au devenit virale pe internet. 

O tânără din Texas ar putea ajunge în fața instanței pentru că a sărit gardul la o grădină zoo și a intrat în țarcul unor maimuțe, scrie The Independent. Femeia a fost filmată în timp ce stă sub o cascadă artificială, se joacă și le dă de mâncare animalelor. Imaginile au devenit rapid virale pe internet. 

Deși tânăra pare foarte fericită în videoclip, angajații de la zoo spun că protagonista a fost în pericol. La fel şi necuvântătoarele. În primul rând pentru că le-a hrănit, în condiţiile în care primatele au o dietă bine stabilită, dar și pentru că maimuțele se pot infecta cu Sars-Cov-2. De altfel, îngrijitorii spun că ei nici nu intră în țarcurile maimuțelor, pentru a le feri de stres. Zookeeper Mason Kleist, directorul grădinii zoologice El Paso, a numit-o pe femeie „proastă și norocoasă” după acest incident. Deși acesta nu a specificat cu ce a hrănit femeia maimuțele, postările de pe rețelele sociale sugerează că ar fi putut fi vorba despre Hot Cheetos.


VEZI ȘI: Maimuțele de la o grădină ZOO din SUA, vaccinate împotriva COVID-19

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Real Fit Fam El Paso (@fitfamelpaso)

Din cauza tinerei care a vrut să facă câteva poze inedite pentru reţelele de socializare, conducerea parcului intenționează să pună camere video peste tot și să schimbe gardul.

„Acestea sunt primatele despre care vorbim, ar putea să vă aducă unele pagube substanțiale. Poate că sunt maimuțe mici, dar te pot doborî la pământ dacă doresc.”, a declarat Zookeeper Mason Kleist.

El susține că femeia a pus în pericol și relația dintre maimuțe și lucrătorii de la grădina zoologică.

"Este nevoie de ani de zile pentru a construi încredere cu aceste animale. Ca cineva să intre acolo timp de cinci minute pentru un videoclip pe Instagram sau orice altceva. Va dura mult timp pentru a le recăpăta încrederea.", a spus Kleist pentru ABC-7.

Rămâne de văzut cum va fi pedepsită tânăra pentru fapta sa. Reprezentanții grădinii zoologice ar putea să o trimită în judecată, iar instanța va lua o decizie în acest caz.

VEZI ȘI: DeKleistmenii au creierul mai mare decât maimuţele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel