VIDEO VIRAL - Muzica populară l-a făcut pe un bărbat în scaun cu rotile să se ridice și să danseze
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Muzica populară l-a făcut pe un bărbat în scaun cu rotile să se ridice și să danseze / Foto: Captură video Facebook
Muzica populară l-a făcut pe un bărbat în scaun cu rotile să se ridice și să danseze / Foto: Captură video Facebook
Muzica populară l-a făcut pe un bărbat din Deva, aflat în scaun cu rotile să se ridice și să danseze.

Muzica populară l-a făcut pe un cerșetor să își uite rolul de bărbat cu dizabilități și să se ridice din scaunul cu rotile pentru a dansa. Bărbatul a dansat cu foc la zilele orașului Deva. Imaginile au apărut pe Facebook, iar în scurt timp au devenit virale.

Mulți dintre cei care au comentat spun că omul pozează în invalid și cerșește bani în fața unei biserici din oraș, relatează Realitatea Plus. În imaginile video se vede cum bărbatul se ridică din scaunul de rotile și începe să țopăie vioi pe ritmul unei melodii populare.

Cerșetor cu mâinile bandajate, deconspirat de polițiști. Îi înșela pe enoriașii de la moaștele Sfântului Dimitrie

Chiar dacă este onorabil să ajutăm oamenii aflați în dificultate, ar trebui să avem mare grijă pentru că putem fi înșelați. Reamintim că în luna octombrie a anului trecut, un bărbat de 30 de ani a fost amendat de poliţişti cu 500  de lei după ce a fost prins că cerşea în zona Catedralei Patriarhale, unde credincioşii se închinau la moaştele Sfântului Dimitrie.

Cerșetorul și-a bandajat mâinile pentru a crea senzația că le are tăiate. Cel mai probabil a făcut acest lucru pentru a-i sensibiliza pe enoriași. Oamenii s-au îngrijorat, crezând că omul chiar are o problemă medicală, așa că au chemat un echipaj SMURD. Ajunși la fața locului, paramedicii au descoperit că mâinile bărbatului erau intacte.

Femeie din Sângeorz-Băi, amendată de Poliție pentru că a dat bani unor cerșetori

O femeie din Sângeorz-Băi a fost amendată în luna iunie de Poliție pentru că a dat bani unor cerșetori.. Poliția Locală din Sângeorz-Băi a anunțat pe Facebook că a amendat cu 350 de lei o femeie care le-a dat bani unor cerșetori. 

Anunțul a fost făcut sub sloganul unei campanii de prevenire și combatere a cerșetoriei. „Banii tăi nu îi ajută! Spune NU cerșetoriei”, ar fi scris reprezentanții instituției pe rețeaua de socializare.

Contactat de jurnaliști, primarul localității a spus că, de fapt, amenda i-a fost dată unui cerșetor, dar a adăugat că îi va chema la raport pe polițiști. La scurt timp de la discuția cu primarul, anunțul a dispărut de pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel