VIDEO. Vezi aici trailerul pentru „Prietenii tăi: Reuniunea”
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Captură video
Captură video
Starurile din „Prietenii tăi” revin într-un „episod” special, iar producția a primit și un trailer.

Conform Entertainment Weekly, „Prietenii tăi: Reuniunea” care va fi lansat pe 27 mai pe serviciul de streaming HBO Max a primit un trailer oficial. După ani întregi de zvonuri legate de revenirea serialului iubit de oamenii din întreaga lume, fanii au primit aproape ce își doreau: castingul inițial, reunit în același platou de filmare.

Totuși, acesta nu este un episod al serialului, ci un „special”

Este foarte important de menționat că actorii serialului se vor reuni în platoul de filmare, vor face surprize și vor avea și imagini din spatele camerelor, însă ei nu-și vor interpreta personajele din „Prietenii tăi”. Într-un comunicat, HBO Max spulberă orice dubiu despre acest subiect: „În final, să evităm orice neînțelegeri legate despre acest titlu special, vrem să fim foarte clari că nu este vorba despre un episod nou și original al serialului. Castul va apărea ca propriile persoane, nu ca personajele lor îndrăgite de fani”.

Cine va apărea în producție

Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) și David Schwimmer (Ross) vor apărea în producție, cu mențiunea că am scris numele personajelor lor pentru a putea fi identificați mai facil de fani. Aceștia vor apărea ca ei înșiși, nu ca personajele din paranteze. Tot ei sunt și producătorii executivi ai materialului.

Regizorul producției este Ben Winston, scriitorul de la „The Late Late Show”, ajutat de ceilalți producători executivi cum ar fi Kevin Bright, Marta Kauffman, David Crane, Emma Conway și James Longman.

Jennifer Aniston a înnebunit Instagramul cu anunțul producției

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Peste 11,1 milioane aprecieri a primit Jennifer Aniston la o poză din serial postată pe platforma de socializare în februarie 2020 cu descrierea „Se va întâmpla...”. Totuși, producția a fost amânată din cauza pandemiei Covid-19 care avea să aducă restricții în Statele Unite. Filmările s-au terminat pe 11 aprilie, iar pagina oficială @friends a postat logoul producției și anunțul „Gata! Putem fi mai entuziasmați de atât? Prietenii tăi: Reuniunea va fi disponibil pe HBO Max”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel