Urmărește emisiunea live
VIDEO - Un leopard și o pisică au ajuns față în față. Cel mai mic a câștigat confruntarea
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un leopard și o pisică au ajuns față în față. Cel mai mic a câștigat confruntarea / Foto: Captură video Twitter
Un leopard și o pisică au ajuns față în față. Cel mai mic a câștigat confruntarea / Foto: Captură video Twitter
O pisică și un leopard, în căutare de apă, au ajuns față în față într-o fântână.

Un motănel și un leopard, ambii însetați, au nimerit într-o fântână în timp ce căutau apă.  A urmat o înfruntare neașteptată, iar cel mai mic a câștigat.

Leopardul a dat să se repeadă la pisoi, dar surpriză, acesta l-a înfruntat curajos. S-a repezit și i-a ținut piept, până când, dezarmat de îndrăzneala motanului, leopardul i-a întors spatele. Imaginile au fost filmate în India și au ajuns virale pe internet. Internauții au distribuit filmarea și au făcut glume. Un oficial al departamentului forestier din India a declarat că animalele au fost salvate luni în siguranță din fântână, cu câteva ore mai târziu, scrie The Indpendent.

Un fotomodel a fost atacat de un leopard în timpul unei ședințe foto

Un fotomodel de 36 de ani a fost atacat de un leopard în timpul unei ședințe foto. Incidentul a avut loc la un centru pentru animalele de circ pensionate din estul Germaniei, scrie BBC

Fotomodelul se declară o iubitoare de animale, însă în ciuda bunelor sentimente, leopardul care a atacat-o nu a ținut cont de acest lucru. Femeia a intrat în incinta spațiului în care se află doi leoparzi pensionați, Troy și Paris. Aceasta a suferit răni grave la cap. Aceste informații au confirmate de poliția din zonă, spunând că fotomodelul a fost transportat la spital cu răni extrem de grave la cap. 

De asemenea a fost emisă o alertă în zonă prin sistemul local de alerte care mai târziu s-a dovedit a fi falsă, conform căreia unui dintre leoparzi a evadat. Autoritățile din Burgenland au declarat că nu a existat niciun pericol pentru populația generală și că are loc o anchetă cu privire la ceea ce s-a întâmplat la casa de animale din Nebra, în statul Saxonia-Anhalt. Tabloidul german Bild a numit-o pe victimă Jessica Leidolph. Nu este clar pentru ce filma și cine a organizat filmarea. Potrivit site-ului ei, Leidolph are propriul cal, pisici, porumbei și papagali.

VEZI ȘI: Carnea unui leopard, vândută drept remediu pentru astm. Trei persoane arestate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel