VIDEO - Șofer, încurcat de indicatoare. A rămas cu bolidul blocat chiar în fața unei mașini de poliție
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Șofer, încurcat de indicatoare. A rămas cu bolidul blocat chiar în fața unei mașini de poliție / Foto: Captură Video Realitatea Plus
Șofer, încurcat de indicatoare. A rămas cu bolidul blocat chiar în fața unei mașini de poliție / Foto: Captură Video Realitatea Plus
Un șofer a fost pus la grea încercare de indicatoarele dintr-o intersecție.

Semnele de circulație din intersecții pot fi extrem de complicate pentru unii conducători auto. Șoferul unui bolid i-a indus în eroare pe ceilalți participanți la trafic, dar și pe polițiști, după ce a rămas blocat în intersecție neștiind în ce direcție să meargă, transmite Realitatea Plus. Ghinionist, șoferul a rămas blocat chiar în fața unei mașini de poliție care mergea în acea zonă.

Neștiind ce să facă, după câteva momente de confuzie, șoferul a virat la stânga, deși era ilegal. Indicatorul din intersecție îi interzicea să meargă în acea direcție, din cauză că depășea linia continuă.

Polițiștii au așteptat să vadă ce decizie ia șoferul, după care l-au tras pe dreapta. Imaginile au fost surprinse de camera de bord a unui alt participant la trafic și postate ulterior pe rețelele de socializare.

Imagine bizară pe DN72. Un șofer a plecat la drum cu o vacă și un berbec în portbagajul mașinii

Pe DN72, şoferii care au trecut pe lângă o maşină s-au frecat la ochi. În portbagajul ei erau, deşi nu vă vine să credeţi, o vacă şi un berbec. Pare chiar că vaca este copilotul şoferului, pentru că se şi uită la drum, în mers, de la nivelul roţii. Nimeni nu-şi poate imagina cum a băgat individul animalele în portbagaj.

În plus, conducătorul auto nu s-a gândit nicio clipă că animalele ar putea cădea. Acest lucru trăsnit a fost observat în trafic pe drumul dintre Ploiești și Târgoviște. Vezi foto AICI.

Un șofer s-a chinuit 4 minute să-și parcheze mașina într-o parcare goală / VIDEO VIRAL

Un videoclip în care un șofer din Botoșani încearcă să-și parcheze mașina a devenit viral pe rețelele de socializare. Incidentul a avut loc în Sibiu și, chiar dacă parcarea era goală, șoferul cu pricina a întâmpinat mari dificultăți în a-și parca mașina corespunzător.

Văzând că acesta nu reușește, o femeie a încercat să-l dirijeze, însă nici ajutorul acestuia nu i-a adus vreun succes în parcarea corectă a mașinii. Vezi imaginile AICI.

VEZI ȘI: VIDEO VIRAL - Cum a fost pus la punct în trafic un șofer care a încercat să depășească o coloană de mașini

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel