VIDEO - "Şobolanca lui Clotilde", filmată pe Calea Victoriei. "Dacă iese în calea unui biciclist..."
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Captură video
Captură video
Un clip video cu un şobolan de dimensiuni considerabile s-a viralizat pe internet. Conform imaginilor şi descrierilor, rozătorul ar fi fost filmat pe Calea Victoriei, în Sectorul 1.

Val Vâlcu a intervenit pe subiect şi a punctat că nu putem determina genul acestuia din filmare. 

"De ce facem discriminare şi spunem că e şobolan? Poate e şobolanca lui Clotilde! E la ea în sector, acolo se hrăneşte", a punctat acesta. 

"Oricum, e periculos. Aşa cum ursul poate avaria o maşină, dacă acest şobolan iese în calea unui biciclist sau unui motociclist, acesta din urmă se poate accidenta destul de tare, îşi rupe o mână, un picior. Cu maşina mai scapi, deşi se vede pe unele imagini că o maşină abia l-a ocolit", a mai punctat Val Vâlcu. 

Incidentul cu ursul la care face referire jurnalistul a avut loc chiar săptămâna trecută. 

Un urs a fost accidentat mortal, sâmbătă seară, pe DN 1, în apropierea municipiului Ploieşti, a informat, duminică dimineaţă, Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, transmite Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au fost sesizaţi, în jurul orei 22,00, că un autoturism condus de un bărbat pe direcţia Braşov-Ploieşti ar fi lovit un urs pe DN 1, la km 68+300, în afara localităţii Păuleşti.

În urma impactului, ursul a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. La faţa locului au fost prezenţi reprezentanţii Gărzii de Mediu, care au ridicat animalul decedat, menţionează IJP. 

Ioana Constantin: Mizerie de nedescris în sectorul 1 

”Este o mizerie de nedescris în parcurile din Sectorul 1. Unele sunt în administrarea Primăriei Generale, altele în cadrul Primăriei Sectorului 1 (...) Sunt gunoaie peste tot. Nu se mai îngrijește spațiul verde absolut deloc. Și pe aleile principale este o mizerie de nedescris, copaci căzuți, coșuri de gunoi rupte, aruncate peste tot (...) Ce promenadă să faci? Aici trebuie să te pregătești bine pentru că te întâlneșt cu un șarpe, un șobolan (...) Oamenii aceștia nu ies pe stradă. Ei merg acolo, în jurul primăriei, și poate se mai plimbă pe trei străzi ca să facă niște poze, dar dacă tu nu cobori real în stradă să vezi cum arată un parc?!", a declarat Ioana Constantin pentru DC NEWS. VEZI MAI MULTE AICI 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel