Data publicării:

VIDEO S-a enervat Ciolacu pe planul cu Simion. ”Ăsta a înnebunit, ia să mă lase naiba în pace”

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Planul cu George Simion îl irită pe Marcel Ciolacu. 

S-a vehiculat, în aceste zile, că PSD și AUR ar face înțelegeri subterane pentru ca Marcel Ciolacu să intre în turul doi cu George Simion. Scenariul este respins de premier. 

”Dacă vreţi să discutăm de toate tâmpenile spuse în campanie, o să ne ia vreo 10 ani să răspundem la ele. Cum să-i cer eu lui Stan: ”Stane, fă tu nişte înmulţiri, ia cu 10 peste 2, înmulţit cu 3, să-mi iasă că ştiu eu cât o să aibă, nu ştiu care”. Suntem oameni serioşi sau nu suntem? Ştiţi ce ar spune Stan? Băi, ăsta a înnebunit, ia să mă lase naiba în pace”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Despre un viitor guvern cu AUR, liderul PSD afirmă: ”Am spus de o sută de ori, nu o să fac niciodată guvern cu AUR. În schimb, eu o să fac cu PNL-ul”. 

Întrebat dacă l-a sunat pe Viorel Hrebenciuc să îl întrebe despre discuția cu George Simion, Marcel Ciolacu a reacționat: ”Ce să fac eu? Să-l sun pe Hrebenciuc ca să... Staţi, întâi să fac rost din numărul lui Hrebenciuc”, ca ulterior să spună, vizibil deranjat: ”Aveţi o întrebare pentru mine? Dacă vreţi să vă răspund pentru ce au făcut alţii sau ce speculaţii există în presă că ar face alţii?”. 

Marcel Ciolacu mai susține că este normal ce se întâmplă, respectiv fumigene de campanie electorală. 

”Să îl credem şi să îi dăm dreptate, pentru că este un om foarte credincios”

Amintim că Gigi Becali a fost cel care a spus că a avut o discuție cu Viorel Hrebenciuc pentru ca George Simion să fie tras de PSD în turul doi al alegerilor prezidențiale. 

Nicolae Ciucă, candidatul PNL, spune că-i dă crezare lui Gigi Becali, căci e credincios: ”Eu sunt creştin-ortodox, Gigi Becali este creştin-ortodox. A fi ortodox înseamnă să fii drept credincios, ca atare, când este vorba de ceea ce spune Gigi Becali, să îl credem şi să îi dăm dreptate, pentru că este un om foarte credincios. Nu comentez ce spun unii şi alţii. Nu sunt comentator”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel