VIDEO - Polițist local din Ilfov, spulberat de o mașină în timp ce dirija traficul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
 Polițist local din Ilfov, spulberat de o mașină în timp ce dirija traficul / Foto: Pixabay
Polițist local din Ilfov, spulberat de o mașină în timp ce dirija traficul / Foto: Pixabay
Un polițist local din Ilfov a fost accidentat de o mașină în timp ce dirija traficul.

Un accident grav a avut loc, luni, în județul Ilfov. Un polițist local a fost lovit de o mașină în apropierea stadionului din localitatea ilfoveană Voluntari, transmite Realitatea Plus.

Agentul, aflat în timpul serviciului, dirija intersecția când o femeie neatentă a intrat cu automobilul în el. La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție și de salvatori. Medicii i-au acordat îngrijiri de specialitate în plină stradă. Autoritățile vor continua verificările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Vaslui: Bărbat decedat după ce căruța pe care o conducea a fost lovită de o mașină

Un bărbat în vârstă de 56 de ani a decedat, luni, după ce căruţa pe care o conducea a fost lovită de un autoturism, pe DJ246 A, pe raza comunei Fereşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu, bărbatul a fost găsit în stop cardio-respirator de echipajul medical de pe autospeciala de Terapie Intensivă Mobilă care a intervenit la faţa locului.

"Echipajul TIM a găsit conducătorul atelajului în stop cardio-respirator şi a început manevrele de resuscitare, dar din păcate acestea au fost fără răspuns, medicul declarând decesul. Conducătorul auto a fost evaluat. Acesta prezenta câteva răni şi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui", a declarat, pentru Agerpres, Marius Stanciu.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au declarat că impactul dintre cele două vehicule s-ar fi produs în timp ce căruţa ieşea de pe un drum agricol.

"Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier în care au fost implicate o căruţă şi un autoturism. Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 22 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt a IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel