VIDEO - O rusoaică de 79 de ani patinează în fiecare zi pe lacul Baikal. "Inima mea se bucură astfel"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O rusoaică de 79 de ani patinează în fiecare zi pe lacul Baikal  / Foto: Captură video Twitter
O rusoaică de 79 de ani patinează în fiecare zi pe lacul Baikal / Foto: Captură video Twitter
O rusoaică de 79 de ani patinează zilnic pe gheața groasă a lacului Baikal din Siberia.

O rusoaică a devenit populară după ce a fost filmată cum patinează pe gheața groasă a lacului Baikal din Siberia. Femeia face acest lucru zilnic, timp de câteva ore, transmite Realitatea Plus. Patinele le are de la tatăl său și de mică obișnuiește sa iasă la patinat atunci când lacul îngheață. 

„Patinez pentru că inima mea se bucură astfel. Să patinez este o distracție, dar, venind aici, am posibilitatea să arunc și un ochi spre vacile mele. Dau ture de lac, dar numai când gheața e groasă. Lacul îmi permite să merg să patinez acolo de unde-mi pot vedea cât mai bine vacile. Baikal e cel mai frumos lucru din lume”, spune femeia fericită.

Lacul Baikal din sudul Siberiei este cel mai mare și cel mai adânc lac cu apă dulce de pe glob. Pe alocuri, adâncimea sa ajunge și la 1.600 de metri. Rușii obișnuiesc să înoate în lacul Baikal, la temperaturi de cel puțin minus 15 grade Celsius și patinează iarna, atunci când lacul este înghețat complet. Gheaţa are de obicei o grosime de cel puțin 15 centimetri. Interesant este că în multe locuri apa este atât de clară încât se poate vedea fundul apei.

O femeie din Rusia, la pescuit cu ursul în barcă

În timp ce în România urșii țin ocupate primele pagini ale ziarelor,  creează o mulțime de pagube și sperie întreaga populație, în Rusia, un urs este viral pentru modul în care își iubește și își ascultă stăpâna.

Veronika Dichka, o femeie din Rusia, a devenit populară pe rețelele de socializare pentru postările incredibile pe care le face alături de animalele sale de companie. 

Și dacă multora li s-a părut normal să aibă animale de companie ca toți oamenii, Veronika Dichka a spart gheața cu un urs brun, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, pe care l-a adoptat pe când era doar un pui. 

Veronika Dichka și-a dresat ursul să danseze cu ea pe TikTok, să se dea în leagăn și chiar să pescuiască, iar imaginile sunt virale pe TikTok și pe Instagram. Ursul pe nume Archie, care pare a fi un copil, a devenit vedetă pe TikTok, iar clipurile cu el adună milioane de like-uri și comentarii. Vezi video AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel