VIDEO. Necunoscutele Nadiei Comăneci, scoase la iveală de omul care a căutat despre ea lucrurile care nu s-au știut până acum
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Nadia Comăneci
Nadia Comăneci
Nadia Comăneci a împlinit 60 de ani.

Nadia Comăneci, prima gimnastă din lume care a primit nota 10 la un concurs olimpic de gimnastică, s-a născut la data de 12 noiembrie 1961, în Oneşti, judeţul Bacău. Numărul total al medaliilor câştigate de Nadia Comăneci la JO, CM şi CE se ridică la 25, din care 16 de aur. Este considerată de specialişti una dintre cele mai mari gimnaste ale lumii. Este supranumită „Zâna de la Montreal”, după ce, în anul 1976, a obţinut titlul olimpic absolut, cucerind trei medalii de aur (la individual compus, bârnă şi paralele), una de bronz (sol) şi argint cu echipa.

Daniela Simulescu, astrogramă pentru Nadia Comăneci

Daniela Simulescu a vorbit, la DCNewsTV, despre astrograma Nadiei Comăneci. 

„Nadia Comăneci este Scorpion, născută pe data de 12 noiembrie, la ora 10.00. Zodia reprezintă personalitatea. Este intensă, pasională, foarte determinată! Când se implică în ceva, se implică cu totul. Vor apărea momente de trădare, de pierdere în viața oricărui Scorpion. Nadia a trecut prin multe suferințe. Ce e interesant în astrograma sa? Să vorbim despre poziția Lunii, care arată tiparul de atașament pe care îl dezvolți. Luna este în Capricorn. Avem de-a face cu o persoană care simte că trebuie să demonstreze, să fie tot timpul în competiție. Este greu să depășești o Lună în Capricorn. Pentru o femeie, e și mai important, pentru că arată capacitatea sa de a înțelege emoțiile și de le manifesta”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews. 

„Are cinci planete în Scorpion! Cinci! Și-a dorit iubire. Când e atât de mult Scorpion, înveți să ții în tine. Orice lucru doare de două ori mai mult. În harta Nadiei, mai e de menționat ceva: are nodul Sud în Vărsător. E energia cu care noi ne naștem și pe care trebuie să o echilibrăm. Karma. (...) Are ascedent în Săgetător. Sportivă! E pragmatică, mai așezată, cu o nevoie de libertate imensă. Are o astrogramă nemaipomenită!”, a zis Daniela Simulescu.

Filmulețul postat de Nadia Comăneci pe rețelele sociale în ziua în care a împlinit 60 de ani

Nadia Comăneci a postat un mesaj video pe contul de Facebook în care mulţumeşte tuturor celor care i-au transmis felicitări cu ocazia împlinirii vârstei de 60 de ani.

„Vreau să mulţumesc tuturor pentru mesajele de felicitare de ziua mea de naştere. (...) Vă doresc numai bine şi rămâneţi sănătoşi. Mulţumesc", a spus Nadia în clipul video postat pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel