VIDEO. Mobilizare IMPRESIONANTĂ pentru salvarea unei pisici care a rămas blocată într-un copac
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un oraș întreg s-a mobilizat în operațiunea de salvare a unei pisici care a rămas blocată într-un copac înalt de 10 metri.

Timp de patru zile, zeci de oameni dintr-un orășel din Țara Galilor s-au luptat pentru a salva o pisică. Felina a rămas blocată într-un copac înalt de 10 metri și nu mai putut coborî, scrie BBC.

Totul s-a întâmplat în orașul Tredegar. Acolo o femeie a văzut o pisică într-un copac și a chemat imediat pompierii. Aceștia au încercat să o salveze, dar nu au reușit. Așa se face că zeci de oameni s-au implicat din dorința de a o ajuta pe felina speriată. Operațiunea a fost una foarte anevoioasă și a durat patru zile. Oamenii au recurs la diverse mijloace. Ei au venit cu plase de pescuit, scări, platforme, au încercat să o ademenească cu mâncare, însă totul a fost în zadar. Pisica, Cookie, era prea speriată ca să coboare de la o așa înălțime. Într-un final oamenii au apelat la o firmă specializată în montarea schelelor. Aceștia au construit o schelă impresionantă și au reușit într-un final să salveze felina.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel