VIDEO Mașina unui șofer, scuipată și lovită de agenții unei firme de pază din Brașov
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
SURSA: Facebook / Info Trafic jud. Brasov
SURSA: Facebook / Info Trafic jud. Brasov
Agenții unei firme de pază din Brașov au fost filmați în timp ce scuipă și lovesc mașina unui șofer, în trafic. 

Mai mulți agenți de pază au fost filmați, în județul Brașov, în timp ce scuipă și lovesc cu pumnul mașina unui șofer care nu le-ar fi făcut loc în trafic.Imaginile au fost postate pe Facebook, iar polițiștii au deschis o anchetă, pentru purtare abuzivă și distrugere.

Pe imaginile surpinse, miercuri și postate pe un grup de pe Facebook din Brașov se vede cum agenții de pază vin spre o mașină. Unul dintre ei lovește autoturismul, apoi scuipă. Cel care a filmat a spus că scandalul a avut loc miercuri, la intrare în Feldioara, într-o zonă unde se fac lucrări de reparații și că agenții de pază ar fi fost revoltați pentru că nu au fost lăsați să depășească o coloană de mașini.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu

Potrivit IJP Brașov, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal în care fac cercetări pentru purtare abuzivă. „Polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică Brașov s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”purtare abuzivă”.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru a stabili dacă au fost încălcate prevederi ale legislației pe linie rutieră. Totodată, la nivelul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara este înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. La finalizarea cercetărilor va fi propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, a declarat Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel