Video manele anti-diaspora. Bădălău - Ciutacu, replici: Cocălăreală ieftină!
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Niculae Badalau Sursă FOTO: Agerpres
Niculae Badalau Sursă FOTO: Agerpres
Nicolae Bădălău a avut o intervenție și un dialog cu Victor Ciutacu la România TV, la ediția știrilor, după ce în presă a apărut filmulețul în care o trupă de manele înjura diaspora.

Senatorul PSD Nicolae Bădălău a precizat, în cadrul intervenției, că petrecerea a fost una privată, că nu este de acord cu limbajul folosit, dar nu a putut să cenzureze formația. Bădălău a precizat că imaginile apărute sunt de la o petrecere care a avut loc chiar în această noapte, petrecerea fiind tăierea moțului nepotului său. Imaginile sunt de la ora 5 dimineața, a mai precizat liderul PSD.

Bădălău a precizat că dezaprobă ceea ce s-a întâmplat, dar la astfel de evenimente este foarte greu de controlat limbajul. 

Jurnalistul Victor Ciutacu a intervenit și a precizat că ceea ce s-a întâmplat este o ”cocălăreală ieftină”, precizând că nu este fan și a dezaprobat total ceea ce s-a întâmplat la mitingul Diasporei, dar fiul său învață în afara țării, iar după toate standardele și el face parte din Diaspora.

Ciutacu i-a mai transmis liderului PSD că putea să oprească refrenul sau repertoriul formației cu influența pe care o are în Giurgiu.

În replică, Bădălău a precizat din nou că nu acceptă asemenea limbaj, la fel cum nu a fost de acord cu sintagma #m**ePSD. „Nu știu dacă în acel moment eram acolo, iar dacă eram nu știu dacă puteam să mă urc pe scenă și să cenzurez textele unei formații de manele”.

Întrebat dacă a dansat, Bădălău a precizat: „Eu am fost la această petrecere. Cum Dumnezeu să nu dansez? Și ăsta e un delict? Din nou, dezaprob această atitudine. Prezența mea acolo nu înseamnă că aprob mesajul”, a încheiat Bădălău care și-a cerut scuze public către cei care s-au simțit jigniți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel