Urmărește emisiunea live
VIDEO Lecții de box și autoapărare, cu Lăcrămioara Perijoc. Cum se puteau apăra Alexandra și Luiza
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Lăcrămioara Perijoc
Lăcrămioara Perijoc
Sportiva de performanță Lăcrămioara Perijoc a oferit detalii despre autoapărare.

Lăcrămioara Perijoc s-a întâlnit cu Marius Marinescu și Adrian Eugen Cristea în sala de box a complexului Lia Manoliu. Sportiva, premiată cu aur la Campionatele Europene de box feminin din Spania, a oferit câteva detalii despre autoapărare, în situația în care ar fi agresată pe stradă.

Campioana noastră a spus: ”Atât timp cât suntem față în față, prima dată îi aplici prima lovitură care-ți vine. Când ești într-o situație din aceasta, e din impuls, îți vine o lovitură”. 

”Făcând box, clar ai deja niște reflexe”, a completat Lăcrămioara.

Marius Marinescu a precizat că boxul și sportul, în general, sunt importante pentru a rămâne sănătos și face apel la autorități să investească mai mulți bani în aceste activități: ”Boxul este un sport de apărare. Dacă practicăm boxul, dacă practicăm sportul, nu mai mergem la spital. Aceasta este diferența. Sunt țări care au investit foarte mulți bani în sport și investesc mai puțini în spitale, în momentul de față. Sunt două variante: ori te duci să faci sport și ai o minte sănătoasă într-un corp sănătos, ori nu faci sport, ai deja o problemă și te duci la spital”. 

Vizionează videoclipul complet mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel