Urmărește emisiunea live
VIDEO. Jurnalistă luată pe sus de un bărbat cu cagulă în timpul protestelor din Belarus
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O jurnalistă a portalului de știri TUT.BY a fost luată pe sus de o persoană necunocută în timpul protestelor din Belarus.

Elena Tolkacev, o jurnalistă a portalului de știri TUT.BY, a fost luată pe sus de un bărbat necunoscut care purta o cagulă pe cap, în timpul protestelor din Minsk. Aceasta filma pe stradă, atunci când de ea s-a apropiat un bărbat despre care se spune că este șef din poliție. Acesta i-a solicitat jurnalistei legitimația și a întrebat-o ce caută în stradă. Imediat, de ea se apropie un bărbat îmbrăcat în negru care efectiv o ia pe sus și o duce într-un loc necunoscut. O femeia a încercat să o salveze, dar alți trei bărbați mascați au intervenit. Șeful din poliție nu a reacționat în nici un fel, semn că știa cine sunt indivizii.

Ulterior, tânăra a povestit că a fost dusă la o secție de poliție unde i s-a cerut să prezinte actele și legitimația de jurnalist. Acolo ar fi fost avertizată că este lăsată să plece cu condiția că nu va mai provoca oamenii, cu toate că jurnalista doar a filmat o discuție din stradă. Un angajat al poliției ar fi intervenit și ar fi spus că li s-a ordonat ca jurnaliștilor să li se dea drumul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel