Urmărește emisiunea live
VIDEO- Internetul plânge după Louie Anderson. Cele mai amuzante replici care au bucurat copilăria a milioane de oameni: Te temi de o injecție amărâtă?
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Louie Anderson / Youtube Viata cu Louie
Foto: Instagram Louie Anderson / Youtube Viata cu Louie
Cele mai frumoase momente din celebrul serial "Viața cu Louie". 

Comediantul și actorul Louie Anderson, creatorul serialului de desene animate "Viața cu Louie", a murit la vârsta de 68 de ani. Anderson s-a stins din viață la un spital din Las Vegas, în urma unor complicații cauzate de cancer, potrivit publicistului său, Glenn Schwartz, citat de Fox News

Zilele trecute, Schwartz anunța că Louie Anderson primește tratament pentru limfom difuz cu celule B mari (DLBCL).

"Comediantul iconic Louie Anderson este în prezent internat într-un spital din Las Vegas, unde este tratat pentru limfom DLBCL, o formă de cancer. Se odihnește confortabil", declara Schwartz.

Cine a fost Louie Anderson

Louie Anderson a fost regizor, comediant și actor american de origini scandinave, cu peste 40 de ani de carieră. Louie Anderson a jucat recent în serialul de televiziune comedie-dramă "Baskets". Pentru rolul din "Baskets", Anderson a primit un premiu Emmy și alte două nominalizări.

"Viața cu Louie", serialul care l-a făcut celebru, a fost realizat în perioada 1995-1998 și s-a bazat pe copilăria lui în St. Paul, Minnesota, într-o familie cu 11 copii. Louie Anderson a fost vocea unei versiuni fictive a lui la vârsta de opt ani, pentru care a fost recompensat cu două premii Emmy, notează Variety.

Debutul în televiziune și l-a făcut în anul 1984, în cadrul emisiunii „The Tonight Show”. În 1988, Louie Anderson a jucat în pelicula „Coming 2 America”, continuarea filmului fiind lansată în martie 2021.

Joi, prietenul său, actorul Pauly Shore, a scris pe Twitter un mesaj sfâșietor - citește-l AICI

Internetul plânge după Louie Anderson

Internetul este plin de mesaje de rămas bun, de povești cu și despre Louie Anderson care arată cât de iubit a fost atât de prieteni și colegi, dar și de publicul larg. 

"Am plâns toată ziua. Să cunoști sufletul bun și blând @louieanderson înseamnă să-l iubești pe Louie Anderson.. Înțelept și mereu dispus să ajute. Louie mi-a dat atâtea sfaturi despre cum să-mi navighez cariera. Îmi dădea mesaje cu mesaje aleatorii ca să mă verifice. El a ajutat la strângerea de fonduri pentru școala lui Jeffrey și mereu am spus că o să ne întâlnim pentru o petrecere în pijamale. N-am făcut niciodată asta pentru că nu credeam că Louie va fi vreodată plecat. Inima mea este frântă, dar știu că ești în Rai și îi faci să râdă. Te iubesc dragul meu #louieanderson", a scris actrița Sherri Shepherd.

"Omule, sunt trist că prietenul meu a părăsit pământul. Ce lumină s-a diminuat. I-am citit omagii toată ziua și toți cei care l-au cunoscut menționează cât de drăguț și amabil era. Louie a fost o adevărată dulceață de bărbat. Imp ar fi o descriere potrivită a lui - cuvântul a fost practic inventat pentru Louie. Avea o licărire în ochi care sugera mereu ceva dulce diavolesc. A fost dulce, generos, distractiv și minunat. Și absolut hilar. Ai fost cu adevărat un prinț printre oameni, omule. O să-mi fie dor de tine, Louie. Odihnească-se în pace", a scris actorul Pee-wee Herman.

- "Urăsc când rețelele mele de socializare devin mai mult o pagină de necrolog... acum l-am pierdut pe Louie Anderson, pe care l-am găsit foarte amuzant atât pe standup-ul lui, cât și pe marele ecran, RIP Louie", a scris cântăreața Jeff Scott Soto.

- "„Louie Anderson este cel mai drăguț tip pe care l-am întâlnit în show business! ”. Inimile noastre sunt zdrobite de pierderea dragului nostru prieten Louie Anderson. Este imposibil să încerci să spui în cuvinte ce a însemnat acest om pentru familia noastră. Era prietenul nostru, dar era mai mult ca o familie pentru noi. Eddie l-a iubit mult pe Louie și a fost reciproc. Am fost atât de mândri să-l avem gazda concertului Eddie Money Tribut. El a fost mereu acolo când am avut nevoie de el, ca un prieten adevărat care a fost. Nu va mai fi niciodată altul ca el. Odihnește-te în pace, dragă Louie. Sunt sigur că Eddie va fi acolo să vă întâmpine cu o glumă pe care ați auzit-o de o mie de ori! Îmbrățișează-l pentru noi. Te iubim foarte mult", a scris și Eddie Money.

- "Te iubesc Louie Anderson. Ești un om frumos, bun și iubitor. Și amuzant ca naiba! Vom păstra numele tău viu aici jos... Spune ce se întâmplă cu mama, tata, Sam, Carl, Mitchel, Richard, Robin și desigur Bob Saget... Îmbrățișează-i pe toți și sărută-i din partea mea și a celorlalți come Odihnește-te bine prietene", a scris și actorul Pauly Shore. 

"Viața cu Louie", serialul care a bucurat copilăria a milioane de copii

Serialul "Viața cu Louie" a marcat copilăria a milioane de copii, timp de ani de zile și este unul dintre desenele animate de care-și aduce aminte toată lumea. 

Actorul a dat viață unor personaje nemaipomenite și a lansat povești amuzante, adevărate în special despre relația tată-fiu, dar și replici pe care nu ai cum să le uiți, indiferent de câți ani au trecut de când nu ai mai văzut un episod. 

De departe, cea mai celebră replică este: "E strigător la cer!", dar lista e foarte lungă.

- "Stai puțin, 3$ jumate pentru "Puiul cu bambus"?! Ce faci, ni-l bagi tu in gura? Asculta, dacă luam pui, fără bambus ne faci reducere de 2$? Ha?"

- "Stiți, eu am prins peștele ala când eram de vârsta voastră.
-Tata, e un pește de lemn ăla.
-Eee, a fost demult. S-a întărit între timp"

- "Când eram copil, nu ne făceam cadouri, eram săraci. Ne făceam dureri de cap!"

- "Al naibii copil, le știe pe toate…stai să vezi când o să fie soacră!"

- "Louie: Tată, ai auzit? Sunt alergic la o categorie mai mare de mâncare, semințele.
Andy: Alergic la mâncare?! Știam eu. O să-i dau în judecată!
Louie: Pe cei de la restaurant și de la pizzerie?
Andy: Nu. Pe rudele mamei tale! Sunt alergici la orice"

- "Andy: Te temi de o injecție amărâtă? E o nimica toată. În război am fost împușcat de 13 ori. De 13 ori în ceafă! Când beam apă parcă eram stropitoare. Și tu te sperii de o întepătură mică?

Louie: Deja mă simt mult mai bine"

- "Aura (mama lui Louie): Louie… te-ai hotărât ce îi ceri moșului de Crăciun?
Louie: Cu o limită de 5 dolari posibilitățile sunt nelimitate. Acum, mă gândesc să-mi cumpăr o unghieră sau un magnet pentru frigider"

- "Aura: Nu-i aşa că e frumos?
Louie: Grozav...
Aura: Chiar bunica l-a croşetat.
Andy: Cu ce, cu picioarele?"

- "Louie:Tată, vreau la toaletă
Andy: Nu mă duci tu pe mine cu trucuri din astea, nu-ți cumpăr ruladă de curcan
Tomy: Și eu am nevoie, tată.
Andy: Stăpâniți-vă și voi! În război mă abțineam o săptămână întreagă.Voi, copii, nu știți ce înseamnă suferința"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel