VIDEO. Imagini de coșmar într-un spital din România. „Îmi băgam hârtie igienică în ureche, să nu mă trezesc cu vreun gândac”
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ
Situație revoltătoare într-un spital din România. Pacienții sunt tratați în saloane în care mișună zeci de gândaci.

Situați revoltătoare la Spitalul de Psihiatrie Brăila. Pacienții sunt tratați în saloane unde mișună gândacii. Imaginile de groază pot fi văzute pe Observator News. Valentin Marinescu, fost pacient în unitatea medicală a povestit că gândacii sunt peste tot:  în saloane, pe holuri și chiar în sala de mese.

"Din salon de peste tot. Stăteam la televizor și mă ciupise unul de umăr și la 20 de minute mă luase durerea de cap. Prin țevi, prin gresie peste tot. Seara îmi era și frică să dorm acolo. Îmi băgam hârtie igienică în ureche că nu ne dădea vată, să nu mă trezesc cu vreunul.", a povestit bărbatul.

Ce spune conducerea spitalului

Conducerea spitalului a plătit pentru insecticid aproape 20 de mii de lei.

"Nu contest faptul că avem gândaci. Dar facem eforturi susținute și cheltuim sume mari ca să putem să asiguram nivelul igienic în spital. Gândacii din ouăle care au fost depuse în zonele ascunse, crăpături, canaleturi, cu zone călduroase, încep să iasă”, a declarat Andreia Gavrilescu – director medical, pentru Observator.

 

 Reacția DSP

"Referitor la imaginile pe care le-am văzut. Sunt ca să zic așa puțin șocante, atâția gândaci care mișună prin acea locație. Din anul 2011 de când sunt director, nu a fost niciodată nicio sesizare, niciun aspect privitor la prezența gândacilor care să-mi parvină în față!", a declarat Gabriel Ciochina,  director DSP Brăila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel