(VIDEO) Cum arată inelul perfect de logodnă primit de Jennifer Lopez de la Ben Affleck
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursa Foto Instagram Jennifer Lopez
Sursa Foto Instagram Jennifer Lopez
Poveste de dragostea demnă de un film romantic, la Hollywood. Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit pentru a doua oară, după o despărțire care a durat 18 ani.

Vestea a fost dată chiar de frumoasa cântăreață într-un videoclip. Ea privește cu lacrimi în ochi un inel impresionant cu diamante verzi şi spune: „Eşti perfect!”, potrivit revistei People.

„Mi-am dat seama că sunt multe momente în viața mea în care s-au întâmplat lucruri uimitoare când eram îmbrăcată în verde”, a declarat emoționată Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez (52 de ani) și Ben Affleck (49 de ani) sunt logodiți, iar inelul superb pe care l-a ales pentru ea pare să aibă o semnificație deosebită! Superstarul muzicii a împărtășit vineri știrile despre logodna ei.

„Întotdeauna am spus că, culoarea verde este culoarea mea norocoasă”, a declarat  Lopez.

Youtube video image

Vedeta se poate lăuda că arată perfect la prima oră a dimineții, fără machiaj, imediat ce a ieșit de sub duș. ”Nu am nicio lumină specială, este doar lumina dimineții. Nu folosesc niciun filtru special, acesta este chipul meu”, a spus Jennifer.


Ea a început prin a le explica fanilor săi cât de importantă este atitudinea pozitivă și a dezvăluit că își începe ziua cu cartonașe pe care sunt scrise afirmații pozitive.


”Sunt foarte fericită. Chiar lângă duș am o cutie cu cartonașe cu mesaje pozitive. Acesta este cartonașul pe care l-am tras astăzi”, a spus vedeta, care apoi a citit un citat al scriitoarei Helen Keller.

”Trebuie să ne propunem să rămânem fericiți, indiferent ce se întâmplă. Este o promisiune pe care să ți-o faci ție însuți. Voi fi fericită. Toate se află în interiorul meu: succesul meu și fericirea mea”, a spus actrița din „Marry Me”.

Citește întreaga știre AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel