VIDEO - Cum a furat un bărbat o bicicletă în 10 minute, din scara unui bloc din Capitală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Cum a furat un bărbat  o bicicletă în doar 10 minute, din scara unui bloc din Capitală / Foto: Captură video Realitatea Plus
Cum a furat un bărbat o bicicletă în doar 10 minute, din scara unui bloc din Capitală / Foto: Captură video Realitatea Plus
Un bărbat a fost surprins de camerele de supraveghere cum fură o bicicletă din scara unui bloc din Capitală.

Un hoț a fost filmat de camerele de supraveghere în timp ce fură o bicicletă din scara unui bloc din Capitală. Individul a avut la dispoziție 10 minute pentru a desface liniștit bicicleta și a pleca apoi cu ea. Proprietarul a postat pe Facebook imaginile în speranța că făptașul va fi prins mai ușor, relatează Realitatea Plus.

În imaginile video se vede cum bărbatul coboară din lift și intră în scara blocului, având o mască de protecție pe față și o șapcă pe cap, se apropie de bicicletă și se chinuie să desfacă sistemul anti-furt. Când reușește, ia bicicleta și pleacă cu ea, de această dată pe scări.

Un hoț din Iași spărgea case fără să fi forțat vreodată măcar un geam sau o ușă. Cum intra în locuințe

Un hoț din Iași a reușit să comită trei spargeri fără să forțeze măcar un geam sau o ușă. Cum a reușit să intre în locuințe? A profitat de faptul  că proprietarii le-au lăsat pur și simplu deschise.

Furturile au avut loc în perioada mai- iunie 2018, dar cazul se află acum în stadiul de recurs, după ce hoțul a făcut apel la condamnarea de 3 ani și 6 luni primită în primă instanță, potrivit Ziarul de Iași.

Cum acționa

La prima spargere a intrat liniștit pe poarta și ușa casei lăsate deschise de proprietar și a furat un laptop și un triplu electric, în valoare totală de 2.500 lei.

A doua oară a intrat nestingherit într-un salon de înfrumusețare din centrul orașului, de unde a plecat cu două portofele ale unor cliente, în care se aflau 1.100 lei și un iPhone. La cea de-a treia spargere hoțul a intrat tot într-un salon de înfrumusețare, de unde a furat un portofel cu acte și 350 de lei.

A fost prins în urma imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere. Ulterior bărbatul a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și 6 luni de închisoare. La această pedeapsă s-au mai adăugat 207 zile dintr-o condamnare anterioară neexecutată pentru că bărbatul fusese eliberat condiţionat, rezultând o pedeapsă totală de 4 ani și 6 luni de închisoare. Contestaţia înaintată de hoţ a intrat luni pe rolul Curţii de Apel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel