VIDEO cu Meghan Markle. Imaginile din 2013 pe care le-ar vrea îngropate
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 10 iul, 16:31
WhatsApp
În 2013, Men's Health a intervievat-o pe Meghan Markle în legătură cu pasiunea ei pentru mâncare. 

Înainte de a deveni celebră prin prisma serialului „Suits”, Meghan Markle a fost „fata cu valiza” într-un show televizat.

În 2013, cei de la revista Men's Health au întrebat-o care sunt secretele unui burger perfect și ale unei fripturi suculente. Ședința foto care a însoțit interviul a fost una pe care astăzi Meghan Markle ar vrea să o uite.

VIDEO

Premiu neașteptat pentru Harry și Meghan

Harry și Meghan au primit un premiu neașteptat. O organizație de mediu britanică, Population Matters, a anunțat că i-a recompensat pe prințul Harry și pe soția sa, Meghan, pentru decizia anunțată public în 2019 de a se limita la doi copii.

G Ad:

„Prin alegerea și declararea publică a intenției de a se limita la doi copii, ducele și ducesa de Sussex contribuie la asigurarea unui viitor mai bun pentru copiii lor și, de asemenea, stabilesc un exemplu pentru alte familii. A avea o familie mai mică reduce impactul asupra Pământului și le oferă tuturor copiilor noștri, copiilor lor și generațiilor viitoare șansa de a prospera pe o planetă sănătoasă”, a declarat un purtător de cuvânt al ONG, citat de Mediafax.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro