VIDEO cu accidentul din Teleorman în care un bărbat a fost strivit în timp ce stătea pe o bancă. Alte 3 persoane au fost rănite
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Accidentul din Teleorman  / Foto: Captură video Impact News
Accidentul din Teleorman / Foto: Captură video Impact News
Accident teribil în Teleorman. Un bărbat a fost strivit de o mașină în timp ce stătea pe o bancă, iar alte trei persoane au fost rănite.

Un bărbat de 52 de ani din Suhaia, județul Teleorman, a decedat, duminică seara, după ce o mașină l-a lovit în plin pe trotuar. În urma impactului, alte trei persoane au fost rănite.

Bărbatul care a murit era așezat pe o bancă, împreună cu alte trei persoane, în momentul în care două mașini s-au ciocnit, iar unul dintre autoturisme a ricoșat și i-a lovit.  Acum au apărut în spațiul public imagini video surprinse de camere de supraveghere din zonă. Pe filmare se vede clar momentul producerii accidentului. Atenție, sunt imagini cu un puternic impact emoțional.

La fața locului au intervenit pompierii militari din Zimnicea cu o autospecială de stingere, cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, iar din cadrul SAJ Teleorman mai multe echipaje medicale, potrivit Realitatea.net. Victima de 52 de ani a rămas prinsă sub mașină și a fost găsită în stop cardiorespirator. Manevrele de resuscitare au dat rezultate, inițial, însă, ulterior, bărbatul a reintrat în stop cardiorespirator, iar echipajul medical a fost nevoit să declare decesul.

Celelalte trei victime s-au ales cu mai multe traumatisme și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Alexandria. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească toate circumstanțele producerii acestui accident.

Șoferul din Baia Mare care a lovit cu maşina un cuplu în staţia de autobuz, pus în libertate

Reamintim că șoferul care a scăpat maşina de sub control în Baia Mare şi a lovit doi tineri aflaţi într-o staţie de autobuz a fost pus în libertate, deşi una dintre victimele sale a murit. El fusese reținut la două zile după tragedie, dar a fost eliberat, prin decizie a unui judecător, care nu a dat curs cererii ca tânărul de 20 de ani să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. Una dintre victimele șoferului, o tânără de 21 de ani care fusese grav rănită în accident, a murit. Fata era în comă și-i fusese amputat un picior. Soțul ei, și el rănit grav, a fost operat la Cluj-Napoca.

VEZI ȘI: Tragedie în Baia Mare: Un tânăr cuplu, spulberat pe trotuar. Psihologul Radu Leca explică RÂSUL șoferului de după accident

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel