VIDEO - Copil de 2 ani, filmat de tatăl său în timp ce târăște un PITON viu pe iarbă
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Copil de 2 ani, filmat de tatăl său în timp ce târăște un PITON viu pe iarbă / Foto: Captură video Instagram
Copil de 2 ani, filmat de tatăl său în timp ce târăște un PITON viu pe iarbă / Foto: Captură video Instagram
Un copil de 2 ani a fost filmat în timp ce trăgea un piton pe iarbă.

Un copil de doi ani a fost filmat în timp ce trăgea un piton viu pe iarbă, încercând să-l scoată din grădină. Micuțul este chiar fiul celebrului prezentator TV din Australia, Matt Wright, cel care se luptă cu crocodilii. El și-a filmat fiul în timp ce voia să scoată din curte un piton lung de doi metri, scrie The Independent.

Copilul a apucat curajos șarpele cu ambele mâini și a început să tragă de el pentru a-l duce în iarbă. Matt Wright stătea lângă el și îl încuraja, în timp ce filma totul. Acesta l-a sfătuit totuși pe micuț să stea departe de capul pitonului. Din fericire micuțul nu a pățit nimic, dar pitonul l-a fi putut mușca și chiar doborî cu ușurință. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATT WRIGHT - OUTBACK WRANGLER (@mattwright)

O tânără a dat nas în nas cu un șarpe uriaș pe rafturile unui supermarket din Sydney. Clienții au fost îngroziți

Un drum la supermarketul din apropiere s-a transformat pentru o tânără într-o adevărată aventură. Pe unul dintre rafturile magazinului, un piton de dimensiuni considerabile își făcea veacul.

Helaina Alati, în vârstă de 25 de ani a zărit șarpele de 3 metri care se târa pe rafturile cu condimente supermarketului. Supermarketul Woolworths se află la marginea unei așezări cu vegetație deasă, în partea de nord-est a orașului Sydney. Din fericire pentru reptilă și ceilalți clienți, Alati este salvator de animale din fauna sălbatică a Australiei și este obișnuită cu șerpii. 

„Mi-am întors capul și șarpele era la aproximativ 20 de centimetri distanță de fața mea, uitându-se la mine”, a spus Alati. 

Alati s-a speriat pe moment, însă a rămas calmă, întrucât nu mai era nimeni în apropiere să o ajute. Aceasta a recunoscut pitonul diamant, care nu este veninos. 

„Sa uitat fix la mine în tot acest timp, ca și cum ar fi zis - mă poți duce afară?”, relata tânăra. 

După ce a filmat șarpele, Alati a alertat personalul magazinului, spunându-le că îi poate ajuta să scoată șarpele afară. A fost acasă să ia o geantă specială pentru șerpi, s-a întors la magazin și l-a evacuat. Apoi l-a eliberat într-o zonă cu tufișuri dese, habitatul specific unor astfel de șerpi. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel