VIDEO - Ce este ascuns în capacul fiecărui borcan de Nutella. Mulți nu știu asta, deși le-ar putea fi de folos
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Ce este ascuns în capacul fiecărui borcan de Nutella. Mulți nu știu asta, deși le-ar putea fi de folos / Foto: Pixabay
Ce este ascuns în capacul fiecărui borcan de Nutella. Mulți nu știu asta, deși le-ar putea fi de folos / Foto: Pixabay
În cazul în care nu știai, află în articol ce se ascunde în capacul fiecărui borcan de Nutella. 

Nutella este unul dintre deserturile preferate al copiilor, dar și al adulților. Mulți o folosesc la clătite, dar alții o mănâncă și la micul dejun, cu pâine prăjită sau vafe. Totuși, puțini oameni știu că sub folia subțire de pe capacul borcanului se găsește o mică surpriză. Internauții au vrut să verifice dacă acest lucru este adevărat și au filmat momentul în care au desfăcut un borcan nou de Nutella. În interior au descoperit un mic cuțit din plastic, util atunci când vrei să scoți sigiliul din folie de aluminiu cu care este acoperit borcanul nou de Nutella. Filmarea a devenit virală pe TikTok.

@crunchynut84

Not sure if everbody knows this ???? leave a comment guys ##fyp ##foryou ##nutella ##4you ##lifehack ##tiktok

♬ original sound - albykyle84

Care este diferența dintre Nutella și Fineti. Te gândeai la asta?

Nutella este o cremă de cacao cu alune îndulcite, produsă de Ferrero. A fost creat inițial în Italia în timpul celui de-al doilea război mondial, când brutarul Pietro Ferrero a adăugat alune măcinate la o ciocolată pentru a compensa lipsa de cacao din țară.

Michele Ferrero, creatorul Nutella și Kinder Surprise, a murit în 2015, la 89 de ani.  Ferrero Giovanni, fiul lui Michele Ferrero,  a devenit director executiv al imperiului de ciocolată după ce fratele său mai mare Pietro, moștenitorul ales, a murit de un atac de cord în 2011, în Africa de Sud. Familia Ferrero se afla în topul celor mai bogați oameni din lume al revistei Forbes pe locul 30, cu o avere estimată la 23,4 miliarde de dolari.

Această cremă de ciocolată și alune este consumată în multe feluri și este folosită în mod obișnuit ca topping pentru pâine prăjită, clătite și vafe. Deși Nutella este în prezent clasificată ca topping de desert, Ferrero a făcut eforturi pentru ca răspândirea să fie reclasificată ca topping de mic dejun, similar cu gemul.

Nutella conține: zahăr (sfeclă sau zahăr rafinat din trestie, în funcție de locul în care este produs), ulei de palmier, alune (fiecare borcan conține echivalentul a aproximativ 50 dintre aceste nuci dulci), cacao, lapte praf degresat, lecitină din soia, vanilină.

Finetti oferă două tipuri de cremă de ciocolată. Primul este „Fineti spread – Cacao, alune și lapte”, în timp ce celălalt este „Double Cocoa”. Textura este netedă și cremoasă. Dar dacă ești un iubitor al cremei Nutella, s-ar putea să fii dezamăgit de gustul Fineti. Aceasta din urmă este mai puțin dulce și are mai puțină ciocolată, dar este mult mai accesibilă din punct de vedere financiar. Ce ingrediente conține Fineti află AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel