VIDEO - Ce a găsit o cântăreața în salata comandată de la un restaurant din centrul Bucureștiului. "Este absolut scârbos"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
VIDEO - Ce a găsit o cântăreața în salata comandată de la un restaurant din centrul Bucureștiului. "Este absolut scârbos" / Foto: Captură video Tik Tok tinadrip
VIDEO - Ce a găsit o cântăreața în salata comandată de la un restaurant din centrul Bucureștiului. "Este absolut scârbos" / Foto: Captură video Tik Tok tinadrip
Vezi în articol ce a găsit o cântăreața în salata comandată de la un restaurant din centrul Bucureștiului. 

Imagini șocante au fost postate pe rețelele de socializare de către o cântăreață din România. Solista a fost să își cumpere o banală salată de la un cunoscut lanț de fast-food din Capitală. Din păcate, ea a avut o experiență nefericită.

O cântăreață a postat pe TikTok imagini cu salata comandată de la un restaurant cunoscut din centrul Bucureștiului. Ea a rămas oripilată de ceea ce a găsit în mâncare, scrie Realitatea.net. Tânăra a filmat întregul incident, hotărâtă să facă reclamație mai departe la autoritățile statului. Între timp imaginile postate de ea pe rețelele de socializare au devenit virale.

"Am fost să îmi comand o salată. Pe bune? Cum să nu îți fie rău când găsești un mare vierme în salată? Aștept și eu scuze dacă nu vor să depun o plângere pentru că nu mi se pare normal. Este absolut scârbos. Sunteți horror și o să vă fac de c*c*at oriunde o să pot eu să vă fac de c*c*at. Penibil. Fraților, mai uitați-vă un pic prin ele că vorba aia, mai suntem unele un pic gravide care mănâncă așa ceva. Și ce vierme ăsta? Spuneți-mi și mie.", spune tânăra pe filmare arătând salata în interiorul căreia se vede ceea ce pare a fi un melc fără cochilie.

@tinadrip

Ce faceti Ma?

♬ sunet original - tinadrip

Pericolul ascuns din CEAI. Ce a găsit un bărbat într-un pliculeț de ceai, atunci când l-a privit la microscop

Un bărbat a fost curios să vadă ce se află, de fapt, într-un pliculeț de ceai, așa că l-a privit la microscop. Acesta a rupt plasa plicului de ceai și a privit conținutul printr-un microscop performant, având astfel o imagine mărită. Ceea ce a descoperit este șocant. Pe lângă plantele uscate, în pliculețul de ceai pot fi observați și viermi. Video a devenit viral pe TikTok, fiind apreciat de aproape 400 de mii de oameni.

Dacă până acum ați crezut că pliculețele de ceai sunt o alegere sănătoasă, aflați că v-ați înșelat. Mulţi producători de ceaiuri, în special cei care comercializează ceaiuri sub formă de pliculeţe, promovează beneficiile pe care le aduc acestea şi ascund ce conţin cu adevărat aceste pliculeţe: pesticide, toxine, ingrediente artificiale, arome şi organisme modificate genetic. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel