Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 07 noi 2020 / 15:10
VIDEO. Caz REVOLTĂTOR! Muncitor român din Olanda, snopit în bătaie de managerul unei agenții de plasare a forței de muncă
Un muncitor român din Olanda a fost bătut cu bestialitate de fiul patronului unei agenții de plasare a forței de muncă.

Caz revoltător în Olanda. Un muncitor român a fost bătut crunt de fiul patronului unei agenții de plasare a forței de muncă. Imaginile îngrozitoare au apărut în presa olandeză. Bărbatul a fost lovit cu pumnii și cu picioarele, fără să riposteze. Înregistrarea teribilă care durează aproape un minut a apărut și pe internet și a fost distribuită de sute de muncitori. Ambasada României din Țările de Jos a sesizat autoritățile competente, transmite RealitateaPlus. Între timp, firma a anunțat că fiul patronului care ocupa postul de manager a fost demis.

Într-un interviu acordat pentru Libertatea, românul bătut a declarat că scandalul a avut loc în urmă cu două săptămâni. El s-ar fi trezit într-o dimineață și ar fi anunțat că nu vrea să meargă la muncă. Acest lucru l-a înfuriat pe agresor.

"Au încercat să mă bage cu forța în mașină, ca să mă ducă la muncă, iar eu nu am vrut. Și apoi a venit fiul patronului, iar după nici 30 de secunde a început să mă bată.O săptămână nici nu m-am putut ridica din pat. Am avut urechea ruptă. Și m-am speriat după ce mi s-a întâmplat asta, așa că am fugit de la firmă. A venit un prieten după mine și m-a dus în Anglia", a povestit muncitorul român.

 

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

 

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro