VIDEO - Muncitorii asfaltează un drum din Prahova cu PICIOARELE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Muncitorii asfaltează un drum din Prahova cu PICIOARELE / Foto: Captură video Youtube
Muncitorii asfaltează un drum din Prahova cu PICIOARELE / Foto: Captură video Youtube
Un drum din Prahova este asfaltat cu picioarele.

Un video cu doi  muncitori din Prahova care asfaltează un drum a ajuns viral pe internet. Aceștia au găsit o metodă inedită pentru a acoperi o groapă. Ei au fost surprinși asfaltând o porțiune de drum cu picioarele, la propriu. Un trecător a filmat incidentul, scrie Realitatea.net.

În imagini se observă cum într-o groapă a fost turnat asfalt, iar apoi, un lucrător se așează cu picioarele peste amestecul turnat pentru a-l nivela, api sare în sus pentru a-l presa mai bine. Celălalt lucrător a venit cu o flacără de la o butelie pentru a încălzi lucrarea.

Drumul din România în care poți intra în groapă până la brâu

O șosea din Caraș-Severin este un adevărat pericol pentru șoferi. Este vorba despre drumul județean care duce spre Banatul Montan și care este plin de gropi. De câteva luni pe șosea a apărut o groapă uriașă, în care poți intra până la brâu.

"Această groapă, semnalizată cu crengi și adâncă de un metru și 12 centimetri, a devenit vedetă pe rețelele sociale. Șoferii intră efectiv în ea până la brâu și se pozează în această ipostază, într-un gest prin care vor să atragă atenția. Ei cer autorităților refacerea completă a drumului.", relatează un jurnalist Digi24.

Un tânăr a pus în groapă o ramură groasă de copac, pentru a-i atenționa pe ceilalți șoferi. Aceștia spun că groapa este foarte periculoasă în caz că nu o observi. Îți poți avaria grav mașina, sau mai rău, poți produce chiar un accident. Și mai periculos este noaptea, atunci când drumul este mai puțin vizibil. 

„O punem aici, să nu ne rupem mașinile, că acum două săptămâni, m-am dat în ea. Am schimbat rulmentul pe dreapta, asta este România!” - conchide el cu amărăciune. „Am oameni care vin din Austria la mine acasă și au zis: Acu' și-n veci, amin, pururea! Ce să mai... Am acasă 10 mașini și 7 sunt stricate”, povestește tânărul supărat. 

Locuitorii din zonă au organizat proteste și au cerut asfaltarea acestui drum, însă fără rezultat.

Andrei Văscuț este inițiatorul unei petiții online.  Acesta spune că nu ține minte ca în ultimii ani să fi fost făcută vreo reparație capitală a drumului.

„Am inițiat o campanie de semnături pentru asfaltarea DJ 571, am reușit să strâng în jur de 450 de semnături. (...) Eu am 33 de ani și nu țin minte să fi fost vreo reparație capitală”, spune el. Vezi video AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel