Videanu: Guvernul trebuie să restituie banii primăriilor în 24 de ore
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Adriean Videanu a declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că PDL  va depune o plângere penală împoriva premierului Victor Ponta pentru abuz în funcţie, dacă în 24 de ore nu va pune în aplicare decizia Curţii Constituţionale şi nu restituie banii primăriilor, a declarat, miercuri, democrat-liberalul Adriean Videanu.

 Videanu a precizat că Guvernul Ponta "se joacă cu legea", iar premierul a decis unilateral că nu este obligat să respecte decizia Curţii Constituţionale şi să restituie banii primarilor, "în spiritul deciziei Curţii".

 "Îl avertizăm public pe domnul Ponta că dacă în 24 de ore nu va pune în aplicare decizia Curţii Constituţionale, PDL va face o plângere penală pentru abuz în funcţie", a adăugat Videanu.

 El a mai spus că legea este egală pentru toţi cetăţenii indiferent dacă se află într-o poziţie cum este cea de prim-ministru.

 În 25 mai, premierul Victor Ponta a declarat că Guvernul îşi menţine decizia de a retrage banii primiţi de către primăriile PDL de la Executivul Ungureanu, deoarece jumătate dintre acestea nu înregistrează arierate şi nici nu necesită fonduri de cofinanţare a proiectelor europene.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel