Victorie pentru echipa Cîţu la PNL Iaşi. Premierul, mesaj rapid: "Bun venit în echipa câştigătoare, Alex"
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 03 iul 2021, 18:26
WhatsApp
Facebook Florin Cîţu
Facebook Florin Cîţu
Premierul Florin Cîţu a anunţat că Alexandru Muraru este noul preşedinte al PNL Iaşi. 

"Alexandru Muraru este noul președinte al PNL Iași. 387 de voturi din 400! Am toată încrederea în el, ne susținem reciproc, așa cum a anunțat și el. Facem echipa și la Guvern, și în partid! Bun venit în echipa câștigătoare, Alex!", a scris premierul pe Facebook. 

Cîţu l-a înţepat pe Orban înaintea alegerilor 

Ludovic Orban a ajuns în sala unde se desfășoară alegerile din filiala PNL Iași în timpul discursului premierul Florin Cîțu, care le spunea liberalilor de ce PNL nu este cel mai mare partid din România.

Când a intrat Orban, cei din sală au aplaudat, iar Cîțu a spus, de la tribună: „Bine ați venit domnule președinte. Ciudat că am plecat în același timp și ajungeți mai târziu, dar asta este”.

„Trebuie să avem curajul să ne uităm de ce nu suntem astăzi cel mai mare partid politic din România. Pentru că, până la urmă, am făcut ce au făcut și ceilalți: am tot promis. Am promis, dar n-am făcut, că ne costa electoral. Am spus că vom face reforma administrației publice, dar n-a fost momentul să o facem pentru că ne costa electoral. Am promis că vom face reforma pensiilor, n-a fost momentul să o facem, pentru că ne costa electoral. Am promis că vom face reforma în sistemul salarizării, nu am făcut-o pentru că ne costa electoral. Am promis că nu mai dăm pomeni, subvenții. Dar până la urmă le-am dat, pentru că ne costa electoral. Și ce să vezi? La vot pe noi ne-a costat electoral, iar ceilalți, care sunt campionii promisiunilor, inamicii noștri, au rămas cu același electorat. Știți de ce? Pentru că electoratul nostru este cel de dreapta. Sunt oamenii din sectorul privat, care muncesc de dimineață până seara”, a spus Florin Cîțu.

În 25 septembrie va avea loc Congresul PNL, când se va alege noua conducere a partidului la nivel centrral. S-au înscris pentru funcția de președinte președintele în funcție și președinte al Camerei Deptutaților, Ludovic Orban, și prim-vicepreședintele PNL și premier, Florin Cîțu, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?