Victorie pe Bernabeu. Manchester City, învinsă dramatic de Real Madrid
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandra Curtache
WhatsApp
Sursă; captură foto youtube
Sursă; captură foto youtube
Real Madrid a reuşit o calificare dramatică în finala Ligii Campionilor la fotbal, printr-o victorie cu 3-1 (0-0, 2-1), după prelungiri, în faţa formaţiei Manchester City, miercuri seara, pe Santiago Bernabeu, în manşa secundă a semifinalelor.

Real Madrid va juca în finala Ligii Campionilor cu Liverpool. Revenire incredibilă a lui Real Madrid care, după un gol   dat de Riyad Mahrez, inversează situația cu o dublă a lui Rodrygo între 90' și 91 și duce meciul în prelungiri.

În timpul primei prelungiri, Benzema obține un penalty pe care același francez îl transformă în gol, aducându-i pe madrileni în avantaj în calculul celor două meciuri. City, obligat să alerge, nu găsește forța și golul pentru a prelungi provocarea la penalty-uri. Real trece și zboară spre finală.

Real Madrid nu este doar regele Ligii Campionilor, ci și regele revenirilor

În urma victoriei din prelungiri, Real s-a impus în mod surprinzător, cu 6-5 la general, deși nu a fost echipa mai bună în cea mai mare parte a celor două reprize. Dar când a contat cel mai mult, sub luminile de pe Santiago Bernabeu, Real a oferit una dintre cele mai nebunești reveniri pe care le veți vedea vreodată.

Real a reușit reveniri împotriva lui PSG și Chelsea în cele două runde precedente. 

City avea mai mult decât un picior în finală după golul lui Riyad Mahrez din repriza a doua, dar o implozie care va rămâne în istorie ca fiind una dintre cele mai devastatoare din Liga Campionilor lasă din nou City să poată doar visa la glorie.

Drept urmare, Real Madrid va înfrunta Liverpool în finala de pe 28 mai, la Paris. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel