Data publicării:

Victor Slav a decis să divorțeze. "Bianca este viitoarea fostă soție"

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Bianca-Dragusanu-si-Victor-Slav-se-casatoresc
Bianca-Dragusanu-si-Victor-Slav-se-casatoresc

Ceea ce părea a fi nunta anului 2013 se pare că s-a transformat în divorțul anului 2014. După ce Bianca Drăgușanu a făcut o escapadă la Paris - loc unde s-a întâlnit și cu fostul iubit, Adrian Cristea - Victor Slav a anunțat public că este decis să pună capăt mariajului cu celebra roșcată.

Prinsă de către paparazzi, Bianca Drăgușanu și-a recunoscut vina spunând că a fost atrasă într-o capcană, dar că își dorește să-și salveze relația. Din acest motiv, prezentatorul rubricii <<Meteo>> a hotărât să devină din nou un om liber. Verigheta nu o mai poartă pe deget de vinerea trecută, când Bianca, aflată la Paris, nu i-a răspuns la niciun apel telefonic.

"Eu știu doar atât: soția mea a plecat de acasă de joi seară. Am bănuit că a plecat undeva în străinătate. Mi-a dat de înțeles că o să plece cu niște prietene. Am sunat-o, nu mi-a răspuns, am văzut că a pus pe Facebook poze cu noi. M-am liniștit. Am sunat-o, nu mi-a răspuns. Mi-am dat seama că este cu cineva. Acum vorbesc despre viitoarea mea fostă soție. Eu voi divorța“, a spus Victor Slav la Pro TV.

Bianca Drăgușanu este dispusă să lupte pentru mariajul ei. „Cred că pot să-mi salvez căsnicia. Sunt un om dependent de dragoste. Eu nu merit un astfel de om. El e prea bun pentru mine. În momentul de față consider că am pierdut tot”, a spus vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel