Victor Ponta vede PDL sub 10% la alegeri
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Victor Ponta
Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat marți, că cele două moțiuni depuse de PDL, pe agricultură și educație, nu au fost votate nici măcar de proprii membri, aceste moțiuni nefăcând altceva decât să le reamintească oamenilor câte greșeli au comis democrat-liberalii în perioada în care s-au aflat la guvernare. O eventuală moțiune pe buget depusă de PDL, i-ar coborî pe democrat-liberali, în opinia lui Ponta, sub 10% la viitoarele alegeri.

[caption id="attachment_240693" align="alignleft" width="310"] foto: mediafax[/caption]

„ Au făcut două moţiuni, s-au făcut de râs cu amândouă, nu doar pentru că nu au avut niciun argument de critică, ci pentru că ne-au dat nouă ocazia să le aducem aminte oamenilor ce au făcut ei rău şi pe educaţie şi pe agricultură. Referitor la voturi am văzut că nici măcar deputaţii PDL nu au votat moţiunile lor şi acum eu regret, pentru că eu de abia aş fi aşteptat să fie o moţiune pe buget să îi ia ministrul Georgescu puţin la rost, să vă spună câte găuri şi câte hoţii a moştenit la Ministerul de Finanţe. Sper să facă greşeala să facă această moţiune, pentru că va fi un moment extraordinar pentru PDL. Cred că se duc sub 10% ”, a declarat Ponta.

Liderul deputaţilor democrat-liberali, Mircea Toader, a declarat marţi că PDL au retras moţiunea simplă pe buget ca să scoată punctul în care se cerea demisia ministrului de Finanţe, Florin Georgescu.

„ Am retras-o ca să modificăm faptul că solicităm demisia ministrului de finanţe. PDL va redepune la Camera Deputaţilor această moţiune săptămâna viitoare ”, a spus Mircea Toader.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel