Victor Ponta, reacţie la declaraţiile lui Traian Băsescu
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Victor Ponta a reacţionat, luni seara,  la declaraţiile lui  Traian Băsescu.

Victor Ponta  a afirmat că locul meritat pentru Traian Băsescu ar fi "lângă Udrea", că fostul şef de stat nu are nicio remuşcare după 10 ani de "regim mafiot" şi adăugând: "aroganţă, ură, minciună, nesimţire".

"Băsescu la TVR ( locul meritat ar fi lângă Udrea). NO NEWS - aroganţă/ură/minciună/nesimţire! nicio remuşcare după 10 ani de regim mafiot!", a scris Ponta pe Twitter.

Citește și: Băsescu, ATAC Ponta, Șova, Ridzi. "Nu tac. Generație ratată"

Traian Băsescu a declarat  la RVR1 că România are o generaţie tânără ratată, referindu-se la Victor Ponta, Dan Şova sau Monica Iacob-Ridzi, şi că începe să investească în Eugen Tomac, unul dintre puţinii care au rămas alături de el până în ultima zi de mandat.

"Este timpul unei generaţii. Avem o generaţie ratată, o generaţie de tineri, cea din care fac parte Ponta, Şova, din păcate Ridzi, pe care am susţinut-o enorm ca fiind o tânără cu aptitudini, e o generaţie tânără ratată. Toţi spuneau să vină tinerii, au venit şi sunt o dezamăgire, Ponta - un plagiator, mincinos, ce simbolistică este el pentru generaţia tânără", a spus Traian Băsescu, la postul public de televiziune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel